Beyonce rejser med stil: Flyver i 80.000 kroner dyrt outfit

Pop-prinsessen sparer ikke på noget - heller ikke, når det kommer til hendes rejse-outfits

Beyonce havde skiftet de smukke kjoler ud med shorts og t-shirt forleden, men det betyder ikke, at hun går på kompromis med udvælgelsen af mærkevarer. Foto: AP/Evan Agostini
Beyonce havde skiftet de smukke kjoler ud med shorts og t-shirt forleden, men det betyder ikke, at hun går på kompromis med udvælgelsen af mærkevarer. Foto: AP/Evan Agostini

Et par støvler, et par shorts og en t-shirt.

Det var hvad, popdronningen Beyonces rejse-outfit bestod af forleden, da hun og husbonden, Jay Z,  havde fået tanket privatflyet op og skulle flyve en lille tur.

Umiddelbart lyder det jo som en meget almindelig sammensætning af tøj, når man er på farten og gerne vil være komfartabel undervejs, men når det kommer til den 36-årige verdensstjerne, betyder et par shorts og en t-shirt bestemt ikke, at man blot har taget det første og bedste, man så, da man åbnede klædeskabet og udvalgte sit outfit.

Inden afgang delte Beyonce nemlig et billede på Instagram af hende og Jay Z, og det har Travel and Leisure udnyttet til at lave en lille beregning over, hvad sangerindens tøj koster.

Og det er altså de færreste, der har en pengepung, der kan følge med på at betale så mange penge for så lidt stof.

Se billederne herunder (klik på pilen th. for at se alle billeder) (artiklen fortsætter under billedet):

Delte ferie-billeder med sine fans: Skuespillers hjem plyndret

Knap 83.000 kroner
Ifølge Travel and Leisure koster Beyonces Saint Laurent-støvler 10.000 dollar, de korte Y Project-shorts koster 500 dollar, t-shirten fra Balenciaga koster 450 dollar og hendes MCM Berlin håndtaske koster 1.495 dollar.

Derudover kommer bæltet og øreringene, som får den samlet pris for outfittet op på næsten 13.000 dollars - altså mere end 82.000 danske kroner.

Dermed kan Rihanna altså se sig slået med flere længder, selvom hun gav det et godt forsøg, da hun i sidste uge troppede op på den røde løber med et par lyse ankelsokker til en værdi af 7.300 kroner pr. par.

Se billederne herunder og læs mere om strømperne her.

Desperat husmor viser bikinikroppen frem