Billig ferie? Her skal du tage hen i 2017

Her er ti europæiske storbyer, som tilbyder billige hoteller, der samtidig er rost af gæsterne

Mostar i Bosnien-Hercegovinia er et af de billige rejsemål. Foto: PR
Mostar i Bosnien-Hercegovinia er et af de billige rejsemål. Foto: PR

Hvis du er på udkig efter et billigt hotelophold i 2017, skal du tage til det østlige Europa. Det viser en opgørelse fra hotelsøgemaskinen Trivago. Priserne er som regel lavere i østeruopa, og service og gæstfrihed bliver ikke ramt.

Dette land bliver ifølge flere medier utroligt populært i 2017. Foto: Anne Lotte/Flickr Ferie Her er landet alle vil besøge i 2017

Mostar i Bosnien-Hercegovina indtager førstepladsen på listen. Her kan du se den smukke gamle bro Stari Most, som er optaget på Unescos Verdensarvsliste. I Mostar får du et dobbeltværelse for omkring 320 kroner, mens den gennemsnitlige tilfredshed blandt byens hotelgæster ligger på 87,06 procent.

Andenpladsen går til Serbiens næststørste by Novi Sad. Byen er kendt for sin flotte fæstning Petrovardian. I Novi Sad får du et dobbeltværelse for omkring 305 kroner, mens tilfredsheden blandt gæsterne ligger på 83,97 procent.

Tredjepladsen indtager Veliko Tărnovo i Bulgarien. Byen har tidligere været landets hovedstad og består af en masse små huse, der ligger smukt i byens bakker. Her får du et dobbeltværelse til omkring 268 kroner, mens gæsternes tilfredshed ligger på 82,63 procent.

Oversigten nedenfor viser de ti europæiske storbyer, der tilbyder mest værdi for pengene.

25 kommentarer
Vis kommentarer