Blaffede 12.000 km – med Tinder

Ung brite fik lift 12.000 km med 32 damer, han fandt på Tinder

Man kan vente længe, hvis man blaffer på den traditionelle måde (Foto: Nicolas Collignon/flickr)
Man kan vente længe, hvis man blaffer på den traditionelle måde (Foto: Nicolas Collignon/flickr)

Tinder kan mere end bare at finde din næste frække date. App'en kan også skaffe dig dit livs lift. Det beviser den rejse, den 24-årige brite Daniel Beaumont var på i maj i år.

Han besluttede i foråret, at han ville krydse USA på blaffer-måden. Men på turen fandt han hurtigt ud af, at billister enten var sure, havde for travlt eller ikke skulle samme vej, som ham. Derfor besluttede han at skifte tomlen ud med charmen. Det skriver Daily Mail.

Fadøl på fly?

Den unge brite havde nemlig fået en idé om, at app'en Tinder ville kunne hjælpe ham. Han startede med at skifte sin profiltekst ud med en ny tekst, hvor han bad om et lift. Der stod:

”Nomaderejsende på andet år fra Storbritannien. I øjeblikket i gang med at blaffe 12.000 km rundt i hele Nordamerika. Forsøger at gennemføre det ved hjælp af folks generøsitet. Skal stå i New York i begyndelsen af november. Kan du hjælpe mig med at komme dertil?”

– Jeg forsøgte at bruge Tinder på en anden måde end den typiske. Jeg ledte ikke nødvendigvis efter dates, så mine søgekriterier var ret brede, sagde Daniel Beaumont til MailOnline.

Ingen hanky panky og ingen bønner!

Og det gav resultater. Hele 32 gange lykkedes det ham at få lift fra kvinder, han mødte på Tinder.

Se billeder her.