Blodige flysæder efter voldsom turbulens

En passager og fem ansatte på et Thai Airways-fly er indlagt, efter flyet oplevede voldsom turbulens

Seks personer endte på hospitalet, efter voldsom turbulens på et Thai Airways-fly. (Foto: Flickr/Quinn Mattingly)
Seks personer endte på hospitalet, efter voldsom turbulens på et Thai Airways-fly. (Foto: Flickr/Quinn Mattingly)

En passager og fem personer fra flypersonalet blev for nyligt indlagt på grund af skader efter voldsom turbulens på et Thai Airways-fly med retning mod Bangkok, skriver Daily Mail.

Passageren led alvorlige skader, fordi han sad uden sele. Han røg ud af sit sæde og fik en stor flænge i hovedet, som blødte kraftigt ud over flysædet.

Festivaler behøver ikke kun handle om musik. I Bolivia må du slå din nabo, og i Mexico snitter de radiser. (Foto: Flickr/Marc Davis) Ferie 7 bizarre festivaler: Halshug en gås og slå din nabo

En anden passager på flyet, Sarah Jayne Edwards, fortæller, at turbulensen kom som en stor overraskelse for både passagerer og piloter, og sikkerhedssele-skiltet var derfor ikke tændt.

– Der var ingen advarsel eller dårligt vejr, så lyset for sikkerhedsselerne var ikke tændt, skriver hun til avisen i en mail.

Frygtede det værste
Sarah Jayne Edwards rejste med sin datter, og da flyet blev ramt af den voldsomme turbulens, begyndte hun at frygte det værste. Hun valgte at skrive et brev til sin mand af frygt for, hvad der kunne ske.

– Det var den mest skræmmende flyvetur i mit liv. Efter de første to timer på turen oplevede vi forfærdelig turbulens uden varsel. Vi bevægede os op og ned flere gange. Alt fløj op til loftet. Folk fik flænger i hovedet. Det var så skræmmende, lyder det i brevet, som hun sendte avisen i en mail.

Den nye bygning bliver højere end verdens højeste bygning, Burj Khalifa, på 828 meter. (Foto: Emaar Properties). Ferie Se videoen: Denne bygning bliver verdens højeste

I brevet fortæller hun også, hvordan datteren, Asia Lilly, blev skræmt af oplevelsen.

– Jeg tog fat om Asia Lilly og krammede hende og fortalte hende, at vi havde ramt en regnsky, så det ville føles som en rutsjebane. Det knuste mit hjerte, da hun sagde: Mor, jeg er bange, fortsætter Sarah Jayne i brevet.

Flyfirmaet har betalt for alle medicinske omkostninger for både passagerer og flypersonale, og alle indlagte er nu udskrevet fra hospitalet.

Ubådenes kuppelvinduer og roterende stole giver alle turister lige god udsigt i alle retninger. (Foto: Flickr/USFWS – Pacific Region) Ferie Tag på krydstogt 1000 meter under havoverfladen

8 kommentarer
Vis kommentarer