B(l)oom! Hollywood-hunk flasher både vovse og overkrop

To fluer med et smæk: Orlando Bloom lufter hunden og viser sin veltrænede overkrop frem imens

Orlando Bloom er ikke bleg for at vise kroppen frem. Foto: All Over Press
Orlando Bloom er ikke bleg for at vise kroppen frem. Foto: All Over Press

Næste gang du er på ferie i USA, kan det måske betale sig at tage et smut forbi stranden. I hvert fald hvis du vil have muligheden for at støde ind i Hollywood-hunket Orlando Bloom, når han lufter sin hund.

For hvis skuespilleren ikke fik kvinders hjerter til at smelte i forvejen, så gør han det da i hvert fald nu.

I et opslag på Instagram viser Orlando Bloom i hvert fald, at han er mere end blot en flot, veltrænet Hollywood-stjerne. Han har også et (hunde)hjerte af guld.

På videoen kan man se Orlando Bloom på stranden løbe hen mod sin hund Mighty og give den et kæmpe møs. Alt dette foregår selvfølgelig i bar overkrop, så det nok er svært for mange kvinder at finde ud af, om de skal fokusere på den søde hund eller på skuespillerens stenhårde vaskebræt.

- En aftendukkert er noget, jeg er yderst taknemmelig for, skriver skuespilleren og 'hastagger' opslaget med 'trænings onsdag', 'ingen fridage' og 'selvom det nok ligner en fridag for de fleste'.

Se videoen herunder:

Se også: Desperat husmor viser bikinikroppen frem

Splitterravende nøgen
Ifølge People ligner Orlando Blooms hund, Migthy, hans ekskæreste Kary Perrys hund, Nugget, på en prik. Derfor troede mange fans, at eks-parret, der gik fra hinanden i februar, delte myndigheden om hunden.

Katy Perry er dog nok ikke overrasket over Orlando Blooms letpåklædte tur på med hunden.

Sidste år, da stjernerne stadig var et par, sendte Orlando Bloom nemlig internettet på overarbejde, da han blev fotograferet splitternøgen på et surfbræt sammen med sangerinden på en ferie på Sardinien.

Orlando Bloom padler i sit fødsels-kostume.
Orlando Bloom padler i sit fødsels-kostume.
 

Orlando Bloom har sidenhen nægtet, at han var klar over, at han blev fotograferet.

- Jeg følte et øjeblik af frihed, men hvad kan jeg sige... Du er aldrig helt fri, har han sagt til det britiske Elle magazine.

- Jeg havde ikke bragt mig selv i den situation, hvis jeg troede, det ville ske. Jeg er blevet fotograferet millioner af gange på alle mulige måder. Jeg har en god fornemmelse. Vi havde været totalt alene i fem dage, ingen omkring os, og der var ingen måde, hvorpå nogen kunne få fat i noget.

Se også: Katy Perry: Orlando spurgte om jeg også ville være nøgen

Foto: Arkivfoto/All Over Press Ferie - 25. jul. 2017 - kl. 06:31 Delte ferie-billeder med sine fans: Skuespillers hjem plyndret

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen