Bo på verdens mest hjemsøgte hoteller – hvis du tør

Har du hang og trang til gys, skal du helt sikkert booke værelse her – er du en pivskid med dårlige nerver, skal du nok blive væk

Flere tusinde fanger skulle være døde i Karosta Prison i Letland, mens det var aktivt. I dag er det åbent for turister.
Flere tusinde fanger skulle være døde i Karosta Prison i Letland, mens det var aktivt. I dag er det åbent for turister.

Det kræver ikke bare koldt, men iskoldt vand i blodet at bevare roen på disse hoteller – de påstås nemlig at være blandt de allermest hjemsøgte hoteller i verden.

Book overnatning, hvis du tør.

Karosta Prison
Dette sovjetiske fængsel i Letland (se billedet øverst) blev oprindelig bygget som skadestue tilbage i år 1900, men allerede inden det stod færdigt blev dets formål ændret til militært fængsel.

Marlina Moreno bruger i dag det meste af sin tid med dyr i fokus. Ferie - 5. aug. 2015 - kl. 14:36 Eks-cheerleader og model starter velgørenhed for jungle-dyr

Frem til 1997 fungerede stedet således som hjemsted for kriminelle (og krigsfanger) – og i løbet af de næsten 100 år, fængslet fungerede, skulle flere tusinde fanger være døde på stedet. Bl.a. modstandfolk, der kæmpede mod nazisterne under anden verdenskrig.

Se også: Mekaniker afsløret af bilkamera – tog hyggetur på 320 km

I dag huser Karosta Prison modige turister. Og flere af dem beretter, at de under deres ophold er blevet hjemsøgt af spøgelset af en kvinde, som eftersigende har hængt sig selv i fængslet.

Hever Castle


I engelske Kent finder du det idyllisk udseende Hever Castle. Men lad dig ikke snyde af det fredfyldte syn, der møder dig – her hersker idyllen nemlig ikke altid.

Besøgende på slottet fortæller at stedet af hjemsøgt af Anne Boleyn, der var dronning af England i midten af 1500-tallet.

Hever Castle er da også et oplagt sted for Anne Boleyn at søge tilbage, det er nemlig hendes barndomshjem.

Hotel Roosevelt


Marilyn Monroe boede to år på dette ikoniske hotel på Hollywood Boulevard i Los Angeles, Californien.  Og rygtet siger, at du stadig kan møde hende på hotellets gange og særligt i værelse 229, hvor flere gæster siger, at de har set hendes spejling i spejlet.

Se også: Se verdens største fly – lanceres i 2016

Den fødselsdagssang-syngende legende er tilsyneladende ikke færdig med at lave ballade.

Stanley Hotel


Den her kender de fleste. Det gør den dog ikke mindre uhyggelig.

Stanley Hotel i Colorado er hotellet, der inspirerede Stephen King, da han skrev The Shining, som senere blev filmatiseret.

Ferie - 3. aug. 2015 - kl. 16:22 TV: Dyrepasser helt rolig, da giftig kobra stikker af under fodring

Ifølge fortællingerne er det stadig muligt at høre de forfærdeligt skræmmende børn, som vi møder i filmen – særligt ved værelse 418.

Også hotel-grundlæggeren og hans hustru siges at kunne ses på hotellet – enten gående rundt på gangene eller siddende ved pianoet.

Find flere hjemsøgte hoteller her.

7 kommentarer
Vis kommentarer