Bo som 'Kongen': Nu kan du leje Elvis' luksushjem

Du kan leje Elvis' hus gennem Airbnb, men det er dog ikke helt billigt at bo som den afdøde King of Rock 'n' Roll

Kom med ind i 'Kongens' Beverly Hills-hus. Video: The Agency/Berlyn Media

På onsdag er det præcis 40 år siden, at Elvis Presley abdicerede, da han faldt død om på Graceland på grund af en uopdaget hjertesygdom. Det skete den 16. august 1977.

Minderne om 'Kongen' er dog ikke forsvundet, og nu kan Elvis Presley-fans komme helt tæt på musikikonet ved at leje sig ind i hans tidligere luksushjem i Beverly Hills.

Hans knap 500 kvadratmeter store hjem i Californien er nemlig klargjort til udlejning på blandt andet Airbnb og HomeAway.

Du skal dog have den store pengepung frem, hvis du vil finde ud af, hvordan stjernen boede, for man skal nemlig booke minimum fem nætter, hvis man vil bo i luksushjemmet med fire soveværelser, og en enkelt nat koster intet mindre end 19.000 danske kroner.

Ifølge Daily Mail boede Elvis i huset i 1967-1973 sammen med sin hustru, Priscilla, og deres datter, Lisa-Marie, men Elvis 'left the building', kort efter han og Priscilla blev skilt.

Foto: HomeAway
Foto: HomeAway
 

Har du 30 mio. dollars? Køb Elvis' Hollywod-hjem

Burger King ville købe huset
The King of Rock 'n' Roll betalte 'blot' 400.000 dollars (cirka 2,5 million kroner) for hjemmet i 60'erne. Det må siges at være noget billigere, end beløbet huset er sat til salg for nu, hvor prisen ligger på hele 30 millioner dollars – knap 190 millioner danske kroner.

Det yderst luksuriøse hjem med elegant indretning, kæmpe pool, spabad og et gæstehus har da også haft tidligere stjerner såsom Frank Sinatra, Ray Charles, Stevie Wonder, Jennifer Aniston samt den tidligere præsident Richard Nixon boende i nabolaget, så det er måske ikke så underligt, at prisen ligger helt i top.

Foto: HomeAway
Foto: HomeAway
 

Huset var tidligere ejet af stifteren af Hard Rock Cafe, Peter Morton, som havde tænkt sig at rive bygningen ned, da han købte den for 10 millioner dollars i 2012, men det startede et sandt oprør blandt Elvis-fans, hvor blandt andet Burger King tilbød at købe huset og bevare det som et Elvis-museum.

Heldigvis ændrede Peter Morton dog sine nedrivningsplaner til blot en ombygning, og to år efter solgte han huset for 14 millioner dollars, inden det altså i 2016 blev sat til salg for mere end det dobbelte.

Huset har fire soveværelser, seks badeværelser, gulv-til-loft vinduer og vægge af glas i alle rum og er placeret på en klippe, så uvedkommende ikke kan komme for tæt på.

Hvis du ikke kan nøjes med blot at leje dig ind i Elvis' gemakker for en kort periode, og du har dine pengesager i orden, kan du i stedet smide 30 millioner dollars og vælge at købe huset her.

Foto: HomeAway
Foto: HomeAway

Foto: HomeAway
Foto: HomeAway
 

Elvis Presleys privatjet solgt på auktion: Havde selv designet det