Brandfarlig ferie: Bliv kremeret levende

Nu kan du opleve en virtuel død på ferien – bliv kremeret levende i nyt simulationsspil

Har du undret dig over, hvordan en genfødsel føles? Nu har du muligheden for at opleve det på Shanghai-museet Xinglai. (Foto: Robbie Shade)
Har du undret dig over, hvordan en genfødsel føles? Nu har du muligheden for at opleve det på Shanghai-museet Xinglai. (Foto: Robbie Shade)

Betegnelsen 'levende død' får en helt ny betydning i Shanghai, Kina. Det nye museum, Xinglai, som betyder 'vågne' på kinesisk, giver besøgende mulighed for at opleve deres egen genfødsel, skriver sitet Mashable.

Museets simulationsspil simulerer nemlig døden – mere præcist din kremering. Museet har plads til 12 deltagere ad gangen, men kun én af de 12 skal opleve den virtuelle død.

En tysk professor blev anholdt i lufthavnen i Rom for at smugle et menneskekranie i sin kuffert. (Foto: Flickr/Volitare88) Ferie Mand anholdt med menneskekranie i kufferten

Spillet begynder med hele gruppen, som skal diskutere et af flere scenarier, der handler om liv og død, skriver FoxNews.

Dernæst skal gruppemedlemmerne vælge, om de er villige til at ofre sig selv, eller om en af de andre gruppemedlemmer skal have den virtuelle dødsdom.

Dødskabinen
Det dødsdømte gruppemedlem skal selv kravle ind i den falske kremeringsovn, hvor der 360 graders udsyn til 'flammehavet', der skal brænde den udvalgte.

Og som føniksen får den dødsdømte lov til at genopstå fra asken og blive genfødt ved at kravle igennem en stor, hvid latex åbning.

Har du også altid drømt om en tur til Thailand, så er det nu, du skal slå til. Priserne har aldrig været lavere. (Foto: Sobri/Flickr) Ferie Priskrig: Billigste flybilletter til Asien nogensinde

Lu Si Wei er en af de første, der er blevet 'genfødt', og det var en helt afslappende oplevelse, fortæller hun til Reuters.

– 'Dødssimulatoren' er virkelig interessant. Det giver dig i det mindste muligheden for at slappe af, at give efter for nogle dybere tanker og at tænke over nogle af livets store spørgsmål, fortæller hun.

Og for Lu Si Wei var 'døden' det hele værd.

– Når du går gennem den dør, oplever du nogle ændringer i dit sind, og det vil føles anderledes, fra det øjeblik du går ind. Jeg synes, det er rigtig godt og det er det hele værd, siger hun.

Verden er fyldt med mærkelige lov og regler. I Australien må man f.eks. ikke knuse dåser med brysterne. (Foto: Tui Brewery/Flickr) Ferie Vanvittige love: Her må du ikke smadre øldåser med brysterne

5 kommentarer
Vis kommentarer