Brandvarm fodboldstjerne på bryllupsrejse: Pool-selfies og kærlighed i store mængder

Den nygifte Nicolai Jørgensen fortsætter sin brandvarme scoringstime under de lune himmelstrøg på kærlighedsferie med sin nye hustru

Feyenoord-spiller Nicolai Jørgensen holder fodbold-ferie og fejrer i stedet kærligheden på sin bryllupsrejse. Foto: AP/Peter Dejong
Feyenoord-spiller Nicolai Jørgensen holder fodbold-ferie og fejrer i stedet kærligheden på sin bryllupsrejse. Foto: AP/Peter Dejong
Følg Ferie

Den danske landsholdsspiler Nicolai Jørgensen har haft en brandvarm scoringstime, siden han skiftede den hvide FCK-trøje ud med en rød/hvid en af slagsen i hollandske Feyenoord, hvor han ikke blot kunne juble over et mesterskab med sine holdkammerater, men også fejre titlen som topscorer i ligaen.

Det er dog ikke kun på fodboldbanen, at Nicolai Jørgensen er brandvarm. Fodboldstjernens privatliv stråler også af succes.

Lige nu befinder han sig nemlig på bryllupsrejse med sin hustru Theresa Kofoed, og hvis man følger lidt med på deres Instagram, er det svært ikke at blive misundelig over parrets eksotiske omgivelser.

Første stop på kærlighedsferien gik til Seychellerne, og man må sige, at den danske landsholdsspillers bedste scoring ikke er lavet på fodboldbanen, men på hjemmefronten:

Nicolai Jørgensen pynter nu også meget godt, selvom det er svært at fjerne øjnene fra de lækre, eksotiske omgivelser bag ham:

G-strengs-krig: Kardashian-søster på ferie med supermodel og skuespiller-datter

Parret fejrede bryllupsfesten på Hotel d'Angleterres champagnebar, Balthazar, inden de rejste afsted mod Seychellerne, så parret var stadig midt i kærlighedens rus, da Ekstra Bladet fangede Theresa Kofoed i lufthavnen inden afrejse:

- Vi glæder os helt vildt til nogle dage sammen i smukke omgivelser, sagde hun for knap to uger siden.

Det nygifte par er nu draget fra Seychellerne og videre til Dubai, men det gør ikke deres omgivelser mindre misundelsværdige. Tværtimod:

Det forelskede par har også haft tid til at dele en pool-selfie undervejs, og man må konstatere, at der er tale om to smukke mennesker:

Vanvittigt pengeforbrug: Så meget kostede Kim Kardashians seneste ferie

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

De står tilbage og ligner idioter