Brev til julemanden går viralt: 'Dit liv er tomt'

En 6-årig dreng har taget internettet med storm, efter hans mor har delt sønnens barske brev til julemanden

Julemanden kommer nok ikke forbi McCammon-familien i år. Foto: /ritzau/René Schütze
Julemanden kommer nok ikke forbi McCammon-familien i år. Foto: /ritzau/René Schütze

Juletiden er over os, og det betyder for de fleste mennesker snart nogle dejlige fridage med familien samt et besøg af julemanden hos mange børnefamilier juleaften.

En 6-årig - yderst skeptisk - amerikansk dreng fra Virginia skal dog nok ikke forvente et besøg af manden i rødt. I et brev til julemanden får den lille knægt nemlig lagt et par sandheder på bordet, alt imens han sender en sviner eller to afsted til 'gave-manden'.

Det skriver Reuters.

Drengens mor, Sarah McCammon, har efterfølgende delt et billede af brevet på Twitter, hvor drengens kontante tone har taget alle folk med storm.

- Kære julemand, jeg skriver kun det her for klassens skyld, lyder drengens intro i brevet, der fortsætter i samme stil:

- Jeg ved, at din liste over uartige børn er tom. Og at din liste over søde børn er tom. Og at dit liv er tomt. Du kender slet ikke til alle de problemer, jeg har haft i mit liv. Farvel, afslutter drengen med lidt sjove stavefejl hist og pist.

Se også: Verdens mest berømte julemand: Her skal børnene bestille tid for et foto

De mange problemer...
Den lille drengs lidt atypiske tilgang til julemanden har i den grad fået folk på nettet til at trække på smilebåndet. I hvert fald har Sarah McCammons tweet fået mere end 1000 kommentarer og over 40.000 retweets.

Drengens mor følte sig da også efterfølgende nødsaget til at forklare, hvad drengens 'mange problemer i livet' betyder.

- 'Problemer' i hans liv? Hans bror. Ring ikke efter 'child services' (amerikansk myndighed, der tvangsfjerner børn, red.), skriver hun med et blink i øjet.

Til Reuters fortæller Sarah McCammon, at hun har forklaret sine børn, at julemanden blot er en historie, og at julegaverne er fra rigtige mennesker:

- Vi opfordrer dem til at holde sandheden om julemanden for dem selv i skolen. Vores søn er kreativ og en smule 'gammelklog', og da vi kender til hans form for humor, fandt vi det yderst humoristisk.

Se også: Kæmpe vagtplans-bommert: 15.000 fly mangler piloter til jul

8 kommentarer
Vis kommentarer