Britney Spears i ferie-hopla: Danser rundt i bikini

Den 35-årige popstjerne viste sine bedste dansetrin samt sine gymnastiske evner frem på stranden i Thailand

Britney Spears nød lidt ferietid i Thailand med familien inden sin koncert i lørdags. Foto: Rich Fury/Invision/AP
Britney Spears nød lidt ferietid i Thailand med familien inden sin koncert i lørdags. Foto: Rich Fury/Invision/AP

For cirka 10 år siden var den 35-årige superstjerne Britney Spears midt i sit livs største nedtur, der kulminerede med et komplet sammenbrud i 2007, hvor hun vadede ind i en frisørsalon i Los Angeles og fik barberet alt sit hår af.

Dengang så alt sort ud for den berømte popstjerne, men sidenhen har hun kæmpet sig tilbage på fast grund både på den private front samt på karriere-fronten.

Britney Spears i rehab i februar 2007. Foto: All Over Press
Britney Spears i rehab i februar 2007. Foto: All Over Press
 

I øjeblikket er Britney Spears i fuld gang med sin internationale tour, som blandt andet indebar en koncert i Thailand i lørdags.

Hendes visit i Thailand var dog ikke kun arbejdspræget. 'Baby One More Time'-sangerinden havde nemlig hevet familien med til hendes eksotiske arbejdsplads, så de kunne spendere lidt kvalitets familietid sammen inden hendes optræden.

Og Britney Spears er i den grad i hopla i øjeblikket, kan man se på en video, som popstjernen har delt på Instagram. På videoen kan man blandt andet se hende udføre ballet-trin samt gymnastiske vejrmøller på stranden:

- Har det fantastisk i Thailand, skriver Britney Spears til videoen, hvor man også kan se hende springe ud fra en høj klippe, mens hun råber: 'Jeg ved ikke, om jeg kan gøre det'.

På videoen kan man også se hendes to sønner, Sean og Jayden, på henholdsvis 11 og 10 år. Britney Spears' kæreste, Sam Asghari, er ikke til at se på videoen, så det er uvist, om han også var fløjet med til Thailand.

Britney Spears fortsætter sin tour og skal optræde i Kina allerede tirsdag.

Kendall Jenner viser numsen frem på badeferie med sine kendis-veninder. Foto: All Over Press Ferie G-strengs-krig: Kardashian-søster på ferie med supermodel og skuespiller-datter

33 kommentarer
Vis kommentarer