Butler og champagne-bad: Her er verdens vildeste roomservice

Champagnebobler i stedet for sæbe i badekarret eller en personlig butler – disse seks hoteller tager room-service til nye højder

Besøger du Il Salviatino i Firenze, Italien, kan du vælge at sænke kroppen ned i et badekar fyldt med enten Prosecco, Spumante eller fransk Champagne. (Foto: Flickr/Svante Adermark)
Besøger du Il Salviatino i Firenze, Italien, kan du vælge at sænke kroppen ned i et badekar fyldt med enten Prosecco, Spumante eller fransk Champagne. (Foto: Flickr/Svante Adermark)

Glem alt om den sædvanlige room-service og 'breakfast in bed'.

Vil du opleve en ekstrem og måske lidt underlig form for ekstravagance på din ferie, skal du besøge disse seks hoteller, der ifølge det engelske medie Express, tager kundeservice og luksus meget seriøst,.

Hovedpudebuffet
Er du træt af de sædvanlige hotelpuder, der er mere luft end dun, så kan du på The Benjamin Hotel i New York vælge lige præcis den pude, der sikrer dig den bedste nattesøvn.

Hotellet har nemlig et helt tag-selv-bord af puder på deres pudemenu.

Du kan vælge mellem hele ni forskellige slags, og er det ikke helt nok til at lulle dig i søvn, tilbyder hotellet også urtete, øjenmasker og aromaterapeutisk bad.

Butler på bestilling
Hvis du hader at dele din butler med alle andre, så er Sandals-resortet på Jamaica lige noget for dig.

Her får alle gæsterne deres egen personlige butler, som de kan kontakte dagen lang med en særlig telefon udleveret fra hotellet.

Mangler du en drink eller et håndklæde på stranden? Butleren hjælper gerne. Og det koster dig ikke en øre mere, for feriestedet er nemlig all-inclusive.

Nu kan du komme til at eje dit helt eget hotel i det tropiske paradis, Mikronesien. Her ses hotellets reception. (Foto: The Kosrae Nautilus Resort) Ferie Bliv hotelejer i tropisk paradis for sølle 317 kroner  

Gyldent boblebad
Hvis almindelige sæbebobler er for kedelige, kan du besøge Il Salviatino i Firenze, Italien.

Her erstatter de kedelige sæbebobler med champagnens gyldne og nok mere velsmagende bobler – gerne med en ekstra flaske på køl til glassene.

Denne oplevelse er dog ikke inkluderet i prisen for værelset. Den vilde luksus koster nemlig mindst 67.000 kroner afhængigt af den valgte champagne.

Er du ikke så meget til den lyse drik, så er chokolade også et muligt alternativ til boblerne.

Feriefisk
Hvis børnene savner deres elskede Nemo hjemme i akvariet, så er det hos Kimpton-hotellerne i USA ikke et problem.

Her bliver guldfisk lejet ud på bestilling, så børnene stadig kan nyde kæledyrets selskab på ferien. Husk dog at aflevere den tilbage inden hjemrejsen.

Godnathistorier
Endnu et hotel der hjælper med søvnløsheden er Ace Hotel. På deres hoteller i både London og Los Angeles kan du ringe fra værelsets telefon og få læst godnathistorie.

Så hvis det ikke virker at tælle får, kan du altså lade en fremmed læse en historie op for dig, indtil du døser hen.

Ferie-visitkort
Skal du alligevel arbejde på ferien? Eller vil du lige udvide dit professionelle netværk i Saudi-Arabien? Så hjælper The Rosewood Jeddah dig gerne med det.

Det saudi-arabiske hotel printer helt særlige visitkort til gæster, så de ligger klar på hotelværelset inden ankomst.

Vil du have helt gratis hotelophold, kan du overveje at bruge samme trick som denne mand.

3 kommentarer
Vis kommentarer