Buttet mor med veltrimmet mand: Hvordan kan han elske én som mig?

En velpolstret kvinde er blevet en inspiration for mange, efter hun har delt et billede af sig selv ved siden af sin yderst veltrænede mand

Den buttede mor 'Jazzy' bliver hyldet for at dele dette billede af sig selv og sin veltrimmede mand. Foto: Jasmine 'Jazzy' Owens
Den buttede mor 'Jazzy' bliver hyldet for at dele dette billede af sig selv og sin veltrimmede mand. Foto: Jasmine 'Jazzy' Owens

- I løbet af årene har denne mand elsket alle kurver, alle deller og alle strækmærker på min krop. Jeg har aldrig forstået hvorfor!

Sådan lyder starten på et opslag, som en velformet, buttet kvinde har lavet på Instagram. I opslaget har hun samtidig delt et billede, hvor hun står i bikini ved siden af sin yderst veltrimmede mand.

'Jazzy' har gennem hele livet haft det svært med sin krop - især på ferier, hvor den skal vises frem i bikini. Derfor har hun sat sig for at bruge sin Instagram til at dele budskabet om at elske sin krop, som den er.

Opslaget har siden Jasmine 'Jazzy' Owens lagde det op i sidste uge fået knap 70.000 likes og næsten 3.000 kommentarer fra folk, som mener, at hun er en stor inspiration for kvinder verden over.

Det skriver Daily Mail.

'Hvordan kan han elske én som mig?'
- Hvordan kan han elske noget, som ikke er perfekt? Hvordan kan en mand, som er 'født fit' elske én som mig! Jeg har ikke flad mave, jeg ryster, når jeg går. For fanden, hvis jeg løber op af trapper, klapper min krop, lyder det i opslaget fra 'Jazzy', som fortsætter:

- Men nu kan jeg se, at jeg har den 'perfekte' krop. Hver en kurve, hver en delle og hvert strækmærke på mig er helt perfekt til at gøre os begge to glade. Jeg elsker min krop, og nu kan jeg endelig se, hvorfor han også gør det!

På billedet kan man se 'Jazzy' og hendes mand Keenen holde i hånd og smile i badetøj på stranden. Hendes bikini viser tydeligt, at hun er en kvinde med former, hvorimod hendes mand Keenans veltrimmede sixpack er tydelig.

- Du er smuk! Jeg kan sagtens sætte mig ind i det. Min mand er bondemand og forbrænder hver en kalorie, der kommer ind i hans krop, når han arbejder. Det gør jeg bestemt ikke. Det har været svært efter at have født tre børn, men han elsker mig alligevel, og jeg er så taknemmelig, lyder det blandt andet i en af kommentarerne til opslaget.

Tager internettet med storm: Er det her verdens smukkeste pilot?

'Du promoverer en usund krop!'
Selvom Jazzys stærke budskab om at elske sin krop har fået de fleste folk til at rose hende, har der også været enkelte hadefulde kommentarer.

Især har en bestemt kommentar ramt Jazzy, fordi den anklagede hende for at være et 'dårligt eksempel for unge kvinder ved at promovere en usund krop'.

- Bare fordi du er fed, betyder det ikke, du skal promovere at være fysisk usund. Du sætter det værste eksempel for unge kvinder. Du behøver ikke at være skind og ben, men det er ikke okay at være overvægtig. Vil du ikke være i dine børns liv så længe som muligt?, lyder det blandt andet i den negative kommentar til Jazzy.

Jazzy var dog klar over, at hendes budskab ville medføre negative kommentarer, skriver Daily Mail.

- Den person kender mig ikke. Han ved ikke, at jeg er MEGET sund og vil leve for mine børn. Han ved ikke, at jeg spiser sundt, vandrer, går i fitness hele tiden og at jeg højst sandsynligt kan klare mere end ham. Bare fordi jeg er en stor pige, betyder det ikke, jeg er usund eller promoverer at være usund. Jeg vil bare gerne opfordre folk til at elske sig selv, præcis som de er.

Jazzy begyndte i maj at dele sit budskab om at elske sig selv på sin Instagram side 'a_body_positive_jazzy'. Siden da har hun delt flere bikinibillieder samt billeder, hvor man tydeligt kan se hendes mavedeller.

- At hade min krop har givet mig så mange problemer. Fra depression, til angst til ægteskabsproblemer. At elske mig selv er ikke kun noget, jeg vil gøre for mig selv, men også for min familie, så min datter kan se op til mig og vide, at det er ok at elske sig selv, ligemeget hvordan hun ser ud, har hun blandt andet skrevet i et af opslagene på Instagram.

Se billedet: Befolkning raser over Playboy-models nøgenbillede

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Hvor der er penge, der er Peter