Charlotte døde i Dubai: Nu skal familien betale en kvart million

30-årige Charlotte døde af et hjerteanfald på vej til sit hotel. Nu skal hendes familie betale 257.000 kroner for at få hende hjem

Charlotte Carter mistede livet under en ferie i Dubai, men havde ingen rejseforsikring, så nu skal familien betale for at få hende hjem. Privatfoto
Charlotte Carter mistede livet under en ferie i Dubai, men havde ingen rejseforsikring, så nu skal familien betale for at få hende hjem. Privatfoto
Følg Ferie

En pigetur til Dubai i De Forenede Arabiske Emirater endte fatalt for den 30-årige britiske kvinde Charlotte Carter, som ikke engang nåede frem til sit femstjernede hotel, før hun døde af et hjerteanfald.

Og ikke nok med, at Charlottes familie nu skal håndtere sorgen samt visheden om, at de må undvære Charlotte i resten af deres liv - nu skal de også finde frem til 30.000 pund - hvilket svarer til mere end en kvart million danske kroner - for at få transporteret Charlottes lig hjem.

Det skriver The Sun.

Ifølge det britiske medie var den 30-årige sygeplejerske fra Wales draget til det olierige land med sin veninder på en tøse-/druktur, men Charlotte havde efter sigende fået så meget alkohol indenbords, at hun fik det skidt allerede undervejs på den syv timer lange flyvetur fra Storbritannien.

Da venindegruppen landede i Dubai, fik de prajet en taxa for at køre til hotellet, men Charlotte fik det værre og blev derfor hastet til hospitalet, hvor hun døde i hospitalssengen.

- Hun blev genoplivet flere gange, men hun kunne ikke reddes, fortæller en af Charlottes veninder ved navn Megan Boyes.

15-årig fik bihulebetændelse på ferien: Nu har han mistet synet

Ingen rejseforsikring
Fordi den unge brite ikke havde købt en rejseforsikring, inden hun rejste på ferie, er det nu hendes familie, der står tilbage med den kæmpestore regning, som - ifølge The Sun - både skal dække hjemtransport og begravelse.

Derfor har Megan Boyes startet en indsamling for at hjælpe familien med at få skaffet de mange penge.

- Vi har først lige fundet ud af, hvor meget det vil koste at få hende (Charlotte, red.) hjem. Beløbet dækker selvfølgelig ikke hospitalsomkostningerne, men det er en måde, hvorpå vi kan forsøge at hjælpe Charlottes familie, lyder det fra Magen Boyes, som også siger:

- Charlotte var den mest omsorgsfulde, søde og betænksomme person, og hun dedikerede sit liv til at hjælpe andre i sit job som sygeplejerske for psykiske syge. Hun blev taget fra os alt for tidligt.

Turister i chok over KÆMPE hospitalsregning: 'De gjorde jo ingenting'

Udenrigsministeriet bekræfter dødsfald
The Sun har været i kontakt med det Storbritanniens Udenrigsministerium, som bekræfter Charlotte Carters død.

- Vi hjælper i øjeblikket familien til en britisk kvinde, der døde i De Forenede Arabiske Emirater, og vi er i kontakt med de emiratiske myndigheder, lyder det fra ministeriet.

Hvis du vil hjælpe familien med at få Charlotte hjem, kan du gøre det på her.

Seks gode råd til rejseforsikringen før ferien

Sørg for, at din rejseforsikring gælder i det land, du rejser til.

Hvis du gerne vil ud og prøve jetski, parasailing eller andre lignende aktiviteter, så undersøg om dit forsikringsselskab dækker dig, hvis du kommer til skade under disse aktiviteter. Nogle selskaber dækker nemlig ikke, hvis der sker noget under såkaldte 'farlige aktiviteter'.

Vær sikker på, at hjemtransport er inkluderet i din rejseforsikring.

Lige meget om du rejser inden- eller udenfor EU/EØS-landene, skal din rejseforsikring inkludere sygebehandling, så du kan få dækket dine udgifter til behandling hos en læge eller ophold på et hospital.

De fleste rejseforsikringer gælder op til to måneders privat ferie. Er dit ophold længere, skal du forsikres anderledes. Det gælder også, hvis du kombinerer din private ferie med en erhvervsrejse.

Kontakt dit forsikringsselskab, hvis du har en kronisk sygdom, er blevet skadet eller har været syg umiddelbart før afrejse. Det er kun dit forsikringsselskab, der kan vurdere, om din forsikring dækker evt. behandling i udlandet, hvis der skulle opstå komplikationer.

Kilde: Alka

Mor til to død på ferien: Forsikringen ville ikke dække hjemrejsen

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis Herlufsholm var en muslimsk friskole ...

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind