Chihuahua havde gemt sig i kuffert – opdaget i sikkerhedskontrollen

Hemmelig hunde-passager havde gemt sig i sin ejers kuffert – ejeren anede ikke, at hunden var taget med på tur

(Foto: TSA, Instagram)
(Foto: TSA, Instagram)

Åbenbart utilfreds med udsigten til at blive efterladt hjemme, hoppede en chihuahua i slutningen af sidste uge op i sin ejers kuffert og tog med i LaGuardia lufthavnen i New York. Det skriver CNN.

Der er forskellige regler i forhold til om hunde må komme med på fly, men som hovedregel anbefales det, at dyrene transporteres i bagagekasser, som er egnet til dem – f.eks. i den slags, der har lufthuller.

Se også: Spis og drik i selskab med ugler, katte og slanger

Lufthuller var der ikke mange af i den kuffert, som chihuahuaen var hoppet op i, men heldigvis blev den hemmelige hunde-passager i denne omgang opdaget inden take off. LaGuardia lufthavnens sikkerhedskontrol (TSA) scaner nemlig alle kufferter.

Ved scanningen af den kuffert, som chihuahuaen lå gemt i, gik bagagealarmen i gang. Den ansatte, som reagerede på alarmen, blev noget overrasket, da han opdagede, at det var en hund, der havde udløst alarmen. Det skriver TSA i en opdatering på deres Instagram-profil.

Se også: Nuttet selfie-dyr – bliver det sødere?

Efter fundet af den lille hund fandt TSA frem til chihuahuaens ejer, som ikke var klar over, at hun havde sin hund med i bagagen. Kvinden kontaktede sin mand, som kom til lufthavnen og tog deres hund med hjem.

Billedet som TSA lagde på Instagra - ikke en kuffert, som det vil være rart at rejse i (Foto: TSA/Instagram)
Billedet som TSA lagde på Instagra - ikke en kuffert, som det vil være rart at rejse i (Foto: TSA/Instagram)
 

Under billedet, som TSA lagde på Instagram, skrev de:

– Ay, #Chihuahua! Det er altid vigtigt at dobbelttjekke kufferten, inden den tjekkes ind. Specielt for lige at sikre at din chihuahua ikke er pakket med. Det er præcist, hvad der skete denne uge i #NewYork's #LaGuardia (#LGA) lufthavn. En ansat blev noget overrasket, da han kontrollerede en kuffert, der havde udløst bagagealarmen – han fandt en hund i tasken! Åbenbart var hunden kravlet op i kufferten, da ejeren var i gang med at pakke. TSA-ansatte fandt ejeren og fik hende forenet med hunden. #DogsofInstagram #TSAGoodCatch

1 af 2 (Foto: TSA, Instagram)
2 af 2 (Foto: TSA, Instagram)
2 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere