Chokerende optagelser: Derfor skal du ikke stole på hotel-nøglekort

To mænd på bilferie i USA gjorde et overraskende fund på deres hotel i New Mexico i USA - se videoen, der afslører, at hotelværelsets låse ikke altid er lige sikre

Et nøglekort på Rodeway Inn i New Mexico i USA er ikke nogen garant for, at du får værelset for dig selv. (Video: Battle Rattle)

Når du er på ferie, efterlader du så dine ejendele 'i sikkerhed' bag hotelværelsets låste dør?

Lad endelig være med det.

I sidste uge afslørede to rejsende, i en YouTube-video, at hotellernes nøglekortsystemer ikke altid er til at stole på.

- Da vi lå i vores senge i går aftes, var der en, der bare besluttede sig for at slentre direkte ind på vores hotelværelse. Værelse 146, som helt sikkert er vores værelse, siger kameramanden, der filmer sin rejsemakker.

Da de to mænd spurgte receptionisten hos Rodeway Inn i Gallup i New Mexico, fortalte hun, at den forstyrrende gæst havde fået udleveret en hovednøgle.

En mand, der gik i søvne, blev vækket splitterravende nøgen midt på gaden i Manchester. (Foto: Colourbox) Ferie Nøgen søvngænger tog selfie med politimænd

På opdagelse
De to mænd valgte heldigvis ikke at stole blindt på hotellets personale. I stedet tog de på opdagelse på hotellets gange med deres eget nøglekort.

- Vi undersøgte selv sagen, for at se om de mon ikke alle sammen er hovednøgler, siger kameramanden, mens vennen åbner de næste to hoteldøre på gangen, nummer 145 og 144.

Choice Hotels International, som ejer Rodeway Inn, kom med et modsvar på den afslørende YouTube-video. Det gjorde de efter, at de mente at have fundet frem til problemet.

- Tak, fordi I har gjort os opmærksomme på problemet. Vi har kontaktet hotellet og opdaget, at deres nøglesystem var defekt. De fulgte omgående op på problemet, skriver koncernen i kommentarfeltet.

Om det rent faktisk var en såkaldt defekt, der gjorde, at mændene fik en ubuden gæst under deres ophold, er der dog stadig tvivl om.

- Choice Hotels, I siger, at det var en defekt, men jeg tror ikke helt på jer. De (Rodeway Inn, red.) fortalte os, at de havde givet hovednøglen til en kunde. Det lader til, at systemet fungerer akkurat efter hensigten, hvilket betyder, at der ikke er en defekt bare en rigtig skidt nøglepolitik, skriver 'Battle Rattle', som lagde videoen op på YouTube.

Nu kan du komme til at eje dit helt eget hotel i det tropiske paradis, Mikronesien. Her ses hotellets reception. (Foto: The Kosrae Nautilus Resort) Ferie Bliv hotelejer i tropisk paradis for sølle 317 kroner

7 kommentarer
Vis kommentarer