Chokeret turist: Holy shit

Holy shit, mimer den amerikanske turist, da elefanten træder helt tæt på safaribilen. Se med her

De fleste tager på safari for at komme tættere på dyrene, men der må alligevel være en grænse for, hvor tæt de store skabninger skal komme. Den grænse flirtede en eventyrlysten elefant kraftigt med, da amerikanske Thomas Chan var safari.

Thomas og de andre studerende fra Azusa Pacific Univeristy var på tur i et område i KwaZulu-Natal, Sydafrika, og her fik de sig nopget af en oplevelse.

- Jeg var chokeret over, at jeg kom så tæt på. Det var totalt tilfældigt. Den kom rigtig tæt på, og det virkede til, at den forsøgte at gribe ud efter telefonen, siger Thomas Chan ifølge Caters.

- Jeg har aldrig følt mig så lille og udsat. De andre i bilen var lige så bange. Vores guide sagde endda, at hun ikke rigtig vidste, hvad hun skulle gøre, hvis den havde angrebet os.

SE EPISODEN I KLIPPET ØVERST

Det skulle ikke være første gang, en elefant havde angrebet en bil. Her smadres over 20 biler i Indien

Også i Danmark kunne fænomenet opleves. Tilbage i 2015 gik en elefant amok i Karrebæksminde 

TripAdvisor sender tusindvis af turister i hænderne på dyremishandlere. Sådan lyder kritikken af rejsesiden fra både danske og internationale dyrevenner. (Foto: Flickr/xiquinhosilva) Ferie Kendt rejsesite anklaget: Tjener penge på dyremishandling

8 kommentarer
Vis kommentarer