Chokoladen på din hotelhovedpude er et scoretrick

Historien bag chokoladen på hotelhovedpuden involverer – som de fleste gode fortællinger – en mand og en kvinde, han gerne ville score

Traditionen med chokolade på hotelhovedpuden stammer fra 1950'erne, hvor Hollywood-stjernen Cary Grant brugt det som scoretrick. (Foto: Flickr/Via Tsuji)
Traditionen med chokolade på hotelhovedpuden stammer fra 1950'erne, hvor Hollywood-stjernen Cary Grant brugt det som scoretrick. (Foto: Flickr/Via Tsuji)
Følg Ferie

Har du også undret dig over, hvorfor der tit er små chokolader på hotelværelsets hovedpuder?

Svaret er, at det er en hoteltradition, der har en ganske interessant og lummer oprindelse i 1950'erne, skriver Huffington Post.

Det begyndte nemlig som et scoretrick opfundet af skuespilleren Cary Grant.

Fly med danske chartergæster sikkerhedslandet  

Tidligt i 1950'erne var skuespilleren en fast gæst på Mayfair Hotel i St. Louis, USA. Under sit tredje ægteskab brugte han hotellets penthouse-suite til at mødes med en anden kvinde.

Historien går på, at kvinden mødte op på et tomt hotelværelse med chokolader lagt ud i en lang sti fra stuen, hele vejen hen til hovedpuden på sengen. Det smarte og forførende trick skulle eftersigende også have inkluderet et brev, der lå for enden af chokoladesporet. Indholdet af brevet er den dag i dag stadig ukendt.

Mand brød ind i terrorsikret cockpit  

En fast tradition
Den daværende manager på Mayfair Hotel hørte om Cary Grants gimmick og besluttede, at en chokolade på hovedpuden skulle være en fast tradition på hotellet.

Mayfair Hotels traditionen endte med at sprede sig til resten af verden, mens oprindelsen forblev ukendt for de fleste.

Historien melder ikke noget om, hvorvidt tricket førte til noget forløsende for den engelskfødte skuespiller, men historien lever videre på det nuværende Magnolia Hotel St. Louis, som blev stedets nye navn, da Mayfair Hotel blev solgt i august sidste år.

Stewardesser afslører: Løgne og sex på flyet  

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Papes ambition at være både dyr og dårlig?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+