Dansk bookingportal banker Booking.com og Hotels.com

Der er store prisforskelle på verdens hoteller, alt efter hvilken bookingportal man bruger

Ekstra Bladet har lavet en prisundersøgelse på ti hoteller på forskellige datoer over hele verden og holdt Nustay.coms priser op mod priserne fundet på Booking.com og Hotels.com.
Ekstra Bladet har lavet en prisundersøgelse på ti hoteller på forskellige datoer over hele verden og holdt Nustay.coms priser op mod priserne fundet på Booking.com og Hotels.com.
Følg Ferie

249,- kroner tur/retur med fly til London. Det er billigere end en togbillet fra København til Nordjylland.

Så hvad afholder dig fra at tage på weekendtur?

Hotellerne i London er desværre dyre. Særligt hvis du vil bo lige midt i teaterkvarteret i Soho eller med udsigt til Themsen.

Og sådan løber udgifterne op, når du forsøger at knytte overnatninger til de stadigt billigere flypriser.

Men en lille dansk bookingportal vil nu tage kampen op mod de store hoteludbydere og lover billigere priser på mange destinationer.

Bookingportalen Nustay.com, der blev lanceret i 2016 og bl.a. er ejet af Casper Christensen og Lars Seier, hævder, at den danske udfordrer i fire ud af fem tilfælde er billigere end de store udenlandske giganter som Hotels.com og Booking.com

Billigst i halvdelen af tilfældene
Ekstra Bladet har lavet en prisundersøgelse på ti hoteller på forskellige datoer over hele verden og holdt Nustay.coms priser op mod priserne fundet på Booking.com og Hotels.com for de eksakt samme værelsestyper.

Ekstra Bladets udvalgte hoteller og betingelse:

Prisundersøgelsen viser, at Nustay.com ved ovenstående eksempler var billigst i halvdelen af de ti tilfælde og i yderlige to tilfælde matchede prisen hos de store udbydere. Priserne for hotelværelset på Cabinn i København, Hamburg, London, Maldiverne og Buenos Aires var billigere hos Nustay.com end hos de store konkurrenter, og prisen for hotelværelset på Kong Arthur og i Middelfart var den samme hos Nustay.com som hos en af de andre. Dermed er Nustay.com i Ekstra Bladets undersøgelse konkurrencedygtig i syv ud af ti tilfælde.

Fordele og ulemper
Den danske bookingportal har aftaler med 1,4 millioner hoteller verden over - flest i de store byer - hvilket også gør, at det er sværere at få en stor besparelse hos Nustay.com i mindre besøgte byer.

- Vores egen prisundersøgelse baserer sig på de mest benyttede rejsedestinationer, hvorfor mindre byer som Middelfart og Malmø ikke indgår, da udvalget her er småt og derfor konkurrencen dårligere, så vi er ret stolte af jeres konklusion. Men det er klart, at vi i fremtiden stræber efter at opnå samme positioner på de mindre destinationer, siger Kasper Engelheim Hove, som er marketingchef hos Nustay.com med henvisning til en intern prisundersøgelse, som Nustay.com har lavet på 570 hoteller fordelt over de 20 mest benyttede rejsedestinationer.

Og der er andre fordele og ulemper ved Nustay.com. Fordelen er, at man som kunde får prisen oplyst inklusive skatter og merpriser og dermed ikke selv skal finde lommeregneren frem for at tillægge udgifter til en ekstra seng eller lokale turistskatter, som eksempelvis hos Booking.com nogle gange løber op i mere end 20 procent til den listede pris.

Ulempen ved Nustay.com er derimod, at bookingportalen kun tillader to børn per værelse, og familieværelser dermed ikke tilbydes. Har man eksempelvis tre børn, vil man altid få oplyst prisen på to værelser, og dermed splittes en stor familie. Desuden har Nustay.com endnu ikke billedmateriale fra alle værelser, så den nysgerrige gæst kan ikke altid tjekke antallet af puder på sengen eller se farverne på klinkerne i badeværelset inden afrejse.

Lige nu håndterer Nustay.com 120.000 brugere om måneden, men bookingportalen forventer mange flere. Den danske bookingportal er nemlig netop optaget på Google Hotel Ads, som gør, at portalen bliver vist, når en hotelgæst søger på et hotel og får vist de forskellige portalers priser. (Se billedet herunder - artiklen fortsætter herunder)

Og Nustay.com tror så meget på deres koncept, at de lover at matche prisen, hvis det lykkes at finde hotellerne billigere på en anden bookingside.

- Vi har prisgaranti på alle vores hoteller, så selv om vi ikke tjener noget på den enkelte booking, så er det vigtigt for os, at kunderne ved, vi altid er billigst, siger Kasper Engelheim Hove.

Mere fra Ekstra Bladet+

Vi kan ikke have en rigspolitichef, der lyver

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind