Annonce:
Annonce:

Dansk familie fik nok: Piger gik i byen i høje hæle og badedragter med g-streng

Hotellet manglede et Dannebrog, og tiårig søn var målløs over unge piger i g-strengsbadedragt i bylivet, lyder klagen fra en dansk familie på ferie til græsk ø

Laganas-stranden på Zakynthos er en livlig strand med mange barer og restauranter. Ikke noget der faldt i god jord hos en dansk familie. Foto: Shutterstock.com
Laganas-stranden på Zakynthos er en livlig strand med mange barer og restauranter. Ikke noget der faldt i god jord hos en dansk familie. Foto: Shutterstock.com
Annonce:
Følg Ferie

Der er mangt og meget, man skal forholde sig til, når man tager på ferie til udlandet.

Det måtte en familie sande, da den i sommeren 2017 købte en rejse til Kalamaki/Laganas på den græske ø Zakynthos hos Århus Charter.

Familien, der består af tre generationer, en mormor, mor og tiårig søn, betalte 18.225 kroner for rejsen, men forlangte sidenhen hele rejsens pris og yderligere 17.100 kroner refunderet for ekstra udgifter til mad og taxa og en tabt ferieuge for to voksne.

Det skriver Pakkerejse-Ankenævnet i en kendelse fra 22. maj i år.

Familien var utilfreds med, at de blev indkvarteret i byen Laganas og ikke Kalamaki.

Bookede familiehotel: Klagede over støjende legeplads

Annonce:

Søn målløs over g-strengsbadedragter
'Om aftenen går vi alle tre en tur i nabolaget, hvor vi alle får et chok! Utallige ATV'er fylder gadebilledet og kører vildt, hurtigt og farligt. De dytter, skriger og råber. Folk er pissefulde, støder ind i os og vi oplever, at flere tager fat i min søn - han er åbenbart kær - og virkelig malplaceret! Min søn er bange og taler meget om de farlige situationer, de unge mennesker sætter sig i, samt de unge piger, der blot gik i byen i g-strengsbadedragter og høje hæle - han er målløs', skriver moderen til Pakkerejse-Ankenævnet.

Århus Charter skriver i sin redegørelse, at der klart i bureauets materiale står, at hotellet, som familien valgte; 'ligger direkte ud til vandet ved den livlige ferieby Laganas, hvor man finder et utal af tavernaer, restauranter og barer, og byen netop er kendt for at have et livligt aften- og natteliv'.

Desuden fastslår rejsebureauet, at det tilbød familien et andet hotel i en nærliggende by, men at familien afslog på grund af merprisen på 900 euro.

Kræver ny rejse: Jeg var fuld, men ingen fulgte mig hjem

Forkert nationalitet og ingen Dannebrog i indgangspartiet
Hotellets beliggenhed var dog ikke det eneste, der var et klagepunkt for familien. Også hotellets andre gæster var af den forkerte nationalitet, da familien havde ønsket 'et danskerhotel', så den tiårige havde mulighed for at finde jævnaldrende, han kunne snakke med.

Annonce:

'Hotellet var bestemt ikke det, Århus Charter kan kalde et 'danskerhotel'. Min søn var tilsyneladende det eneste danske barn, og da vi tjekkede ud, så vi blot fire andre danske par. Det danske flag var ikke engang repræsenteret i indgangspartiet med alle de andre flag, der symboliserede nationaliteter. Derudover var hotellets gæster primært fra Rusland. En mentalitet, som ligger langt fra os. Derfor deltog vi også kun i en af de fælles aktiviteter, som var vandpolo. Det var ALT for vildt, og min søn og jeg blev sparket, kradset, slynget og nær druknet af de voksne mænd, der spillede som gjaldt det livet. Vi trak os hurtigt', skriver moderen og fortsætter:

En uge i helvede
'I har frataget os en hel uge af vores hellige ferie, som skulle bruges på at være sammen, hygge os, grine, opleve og nyde hinanden under vores egne præmisser, som vi havde betalt for. I har i stedet givet os en uge i helvede, fuld af skænderier, frustrationer, tårer, tomme løfter og løgne'.

Utålmodige danskere går brok-amok: Bussen var 15 minutter forsinket!

Ankenævnets afgørelse
Pakkerejse-Ankenævnet mener, at familien har været indkvarteret korrekt i forhold til beskrivelsen af feriestedet i bureauets materiale. Desuden finder ankenævnet ikke, at familien har godtgjort, at hotellets standard har været utilfredsstillende. Derfor får familien ingen penge tilbage.

Gæster var rystede over Mallorca-hotel: Det var øl, fisse og hornmusik fra morgen til aften

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Søren Pind er gået fra snøvsen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: