Dansk forlystelsespark igen kåret som Nordens bedste

Endnu engang tager forlystelsesparken helt ude i skoven prisen som Nordens bedste

Fårup Sommerland er Nordens bedste ifølge ny kåring. Foto: PR
Fårup Sommerland er Nordens bedste ifølge ny kåring. Foto: PR
Følg Ferie

- Det er den bedste start på 2018, som vi overhovedet kan ønske os, lyder det stolt fra Fårup Sommerland-direktør, Per Dam, i en pressemeddelelse.

Forlystelsesparken helt ude i skoven nær Blokhus og Løkken kan nemlig for tredje gang prale med at være Nordens bedste, da den svenske hjemmeside Bamsemester endnu engang har kåret de bedste forlystelsesparker og valgt Fårup som nummer 1.

- Det er et dejligt skulderklap at få, og hos alle i Fårup er der begejstring og stolthed. Vi vil gerne sige en stor tak til alle, der har stemt på os. Vi er samtidig klar over, at prisen forpligter, og at vi hele tiden skal prøve at gøre oplevelserne hos os bedre, lyder det fra Per Dam.

Det er ikke en udvalgt dommerkomite, men i stedet brugerne på den svenske hjemmeside, der har stemt på Fårup Sommerland som den bedste, og det gør indtryk på forlystelsesparkens direktør:

- I Fårup lever vi af glade gæster, så det er fantastisk, at det er dem, der kårer os i denne konkurrence. Vi betragter det som en slags ’publikums-pris’, ligesom man har i film- og musikbranchen. Det er for os et tegn på, at gæsterne synes om den samlede oplevelse hos os, både vores attraktioner og - mindst lige så vigtigt - den gæsteservice, som vores mange glade ansatte giver dem.

Drama i forlystelsespark: Teenagepige falder otte meter

Priserne vælter ind
Det er dog ikke første gang, at Fårup Sommerland vinder en fornem pris. Parken har vundet selvsamme pris i både 2012 og 2013, og derudover har de også vundet prisen som Europas næstbedste forlystelsespark i 2015, 2016 og 2017 samt Verdens 3. bedste service i 2015.

Til denne kåring kan de dog prale med at være mere end Nordens bedste - den danske forlystelsespark blev nemlig også kåret som nummer 1 i den nye kategori ’Danmarks bedste Familiesjov’.

De flotte kåringer er dog ikke noget, der overrasker Lars Nielsen, som er forlystelsespark-ekspert hos MK Illumination. Han mener i den grad, at Fårup Sommerland fortjener prisen som den bedste i Norden:

- Fårup har i mange år arbejdet meget fokuseret på at skabe en forlystelsespark, der er helt sin egen, siger han og fortsætter:

- De sigter hele tiden mod at gøre tingene lidt anderledes og har derved skabt en oplevelse, som skiller sig ud og konstant er i udvikling - og det kan gæsterne mærke og belønner dem for det.

Hold på hat og briller: Ny vanvittig rutsjebane med en fart på 115 km/t

Mere end en halv million gæster hvert år
På den svenske hjemmeside bliver Fårup Sommerland, der hvert år har besøg af omkring 600.000 gæster, beskrevet således:

- Der er alt fra skøre vandrutschebaner og legepladser til Danmarks største og vildeste vandland. Der er mere end 60 attraktioner - og når indgangen er godt betalt, er alle fornøjelser og Aqua Park gratis,

Fårup Sommerland har i øjeblikket lukket, men lukker dørene op for gæster igen den 27. april.

Ny kåring: Dansk forlystelsespark er Europas næstbedste

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+