Dansk stjernekok headhuntet til luksushotel i tropeparadis

Carsten Kyster skaber restaurant i den ypperligste gourmet-kategori i Maldiverne

Den danske kok Carsten Kyster sender sine gæster på sanse- og smagsopdagelse i haven, inden de sætter sig til bords til en seksretters plantebaseret menu i Maldiverne. Privatoto
Den danske kok Carsten Kyster sender sine gæster på sanse- og smagsopdagelse i haven, inden de sætter sig til bords til en seksretters plantebaseret menu i Maldiverne. Privatoto
Følg Ferie
Ekstra Bladet

Ejeren af luksusresortkæden Soneva, Sonu Shivdasani, var så begejstret for kokken Carsten Kysters koncept for en helt eksklusiv mad-oplevelse, at han i 2018 hyrede danskeren til at bygge en ny restaurant på resortet Soneva Fushi i Maldiverne.

Sonu Shivdasani faldt for, at Carsten Kyster ville meget mere end bare at bespise gæsterne.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+