Dansk turist-attraktion i gigantisk udvidelse: Største investering nogensinde

Fra 2018 vil man kunne opleve livagtige dinosauer i Knuthenborg Safaripark, som samtidig udvider parken med 30.000 kvadratmeter

Knuthenborg Safaripark har haft den helt store pengepung fremme. Fra næste år udvider den populære turist-attraktion nemlig parken med mere end 30.000 kvadratmeter.

Det oplyser parken i en pressemeddelelse.

Årsagen til den enorme udvidelse er, at det ikke længere blot skal være muligt at se vilde næsehorn og giraffer, når man besøger Knuthenborg Safaripark. Det skal nemlig også være muligt at stifte bekendtskab med livagtige versioner af de uddøde dinosaurer.

- Dinosaurerne bruger vi til at lære om de dyr, vi har i dag. Ved at have dinosaurerne ved siden af nulevende dyr, kan man selv se forbindelsen mellem dyrene, der var engang og dyrene, der lever i dag. Vi ser altså på fortiden for at lære om fremtiden, siger Knuthenborg Safariparks ejer, Christoffer Knuth.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Foto: Knuthenborg Safaripark
Foto: Knuthenborg Safaripark
 

Fra 2018 bliver den 30.000 kvadratmeter store dinosaurskov en fast del af safariparken, hvor man altså vil kunne støde på brølende dinosaurer såsom triceratops og tyrannosaurus rex.

- Dinosaurskoven bliver en utrolig livagtig oplevelse. Det er det tætteste, man som menneske kommer på selv at være en del af dinosaurernes forsvundne verden, siger Christoffer Knuth i pressemeddelelsen.

Se også: Bizar turist-oplevelse: Leg illegal indvandrer i Mexico

Kom med på udgravning
De forhistoriske dyr er lavet i samarbejde med den amerikanske palæontolog Chris DeLorey, som gennem 25 år har ledet adskillige dinosaur-udgravninger i USA.

- At forbinde dinosaurer med nulevende dyr i en skov som denne er fantastisk. Her har man en naturlig skov, der også eksisterede i dinosaurernes tid. Mange af planterne blev faktisk også spist af dinosaurerne. Det ved vi, fordi vi har fundet dem i deres fossile lort, siger Chris DeLorey.

Det vil ikke kun være muligt at se og beundre dinosaurer, når man besøger Knuthenborg Safaripark. Man vil nemlig også have mulighed for at tage arbejdshandskerne på og være med på dinosaurudgravning.

Den nye dinosaurskov åbner for gæster på Store Bededag 27. april 2018.

Se også: Ny kåring: Dansk forlystelsespark er Europas næstbedste

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen