Dansker-paradis får direkte adgang til gigantisk bordel

Ny hurtigfærge mellem dansker-destinationen Hua Hin og bordel-byen Pattaya i Thailand

Der findes masser af barer i Hua Hin med kvindeligt personale, som tilbyder andet end drinks, men snart får de mange mandlige indbyggere lettere adgang til Pattaya, som er at regne for et stort bordel. Arkivfoto: Ekstra Bladet
Der findes masser af barer i Hua Hin med kvindeligt personale, som tilbyder andet end drinks, men snart får de mange mandlige indbyggere lettere adgang til Pattaya, som er at regne for et stort bordel. Arkivfoto: Ekstra Bladet

Jomfruturen har været udsat et par gange, men går alt vel åbner torsdag en ny katamaran-færgeforbindelse mellem de thailandske badebyer Hua Hin og Pattaya i Thailand, meddeler militærdiktaturets junta.

Dermed får de hundredvis af danskere, som er bosat i og omkring Hua Hin - og de tusindvis af danskere, som årligt besøger byen - en direkte forbindelse til Pattaya, som er verdens største red light-district.

Erling og Suzanne har rejst til Thailand i 40 år: Ked af jomfru-strande

Turen fra Hua Hin over Thailandbugten til Pattaya eller omvendt kommer til at koste hvad der svarer til 250 kroner, og rejsen forventes at vare en 1 time og 40 minutter, men ligesom med hjemlige DSB kan rejsende forvente regelmæssige forsinkelser.

På samme måde er der sandsynlighed for, at jomfruturen aflyses og udsættes, men næppe i et omfang som med eksempelvis IC4-skandalen.

Der er plads til 320 passagerer på katamaranens to dæk. Rejsende slipper dermed får at tage den 5 timer lange risikable tur i minibus eller taxi på de over-trafikerede veje over Bangkok, som forbinder de to populære feriebyer.

En dansk mand, som bor i Hua Hin i vinterhalvåret, tror at færdgeruten hurtigt vil lukke.

- Det er ikke første gang, nogen har forsøgt sig med en katamaranforbindelse mellem Hua Hin og Pattaya.  Jeg kan komme i tanke om tre forsøg de sidste 6-7 år. Hua Hin er et fredeligt sted, hvor ikke kun europæiske turister holder til, og intet på sexfronten at sammenligne med Pattaya.  I stigende grad er Hua Hin nu domineret af velhavende Bangkok turister, der opkøber condos og huse i stor stil, som de bruger i week-enden, siger han.

- Turister, der er ude på hor og druk, tager direkte til Pattaya, de har ikke behov for først at tage til Hua Hin, siger han.

- Da den første færgeforbindelse blev startet, frygtede vi i Hua Hin en invasion af dumme brovtende russere fra Pattaya.  Det skete heldigvis ikke, projektet strandede inden det kom rigtigt i gang, siger han.

Porn Thai Massage åbner i jysk by: - Det bliver en træt kone, jeg får hjem

Gravid kvinde i 8. måned dræbt af skud i Thailand