Dansker taber 118.000 kroner ud af lommen på pisterne

'Det er næsten for godt til at være sandt' – sådan har en uheldig dansker formentlig tænkt, da han overraskende nok blev genforenet med et svimlende beløb, som han havde tabt i sneen

En uheldig dansker blev mere end glad, da to ærlige turister fandt og afleverede hans mistede penge (Foto: Flickr/Pictures of Money)
En uheldig dansker blev mere end glad, da to ærlige turister fandt og afleverede hans mistede penge (Foto: Flickr/Pictures of Money)

De to ferierende fætre, Bernhard Engelmann og Daniel Schlechter, fornøjede sig med at stå på snowboard i det østrigske skisportsted Wagrain, samme dag, som en ganske uheldig dansker.

Danskeren havde huseret på de hvide pister, da en pengekuvert faldt ud af hans lomme, det skriver Daily Mail

Tilfældigvis spottede de to fætre kuverten på pisterne. Den skulle vise sig at indeholde et svimlende beløb på 118.000 danske kroner. De to fætre besluttede sig for med det samme at ringe til den nærmeste politistation, hvor de da også blev informeret om, at kuverten var blevet meldt savnet af en dansk turist.

Penge skulle bruges på bil i Tyskland
Den østrigske nyhedsside OE24 kunne senere oplyse, at det var en mand, som var 'helt ved siden af sig selv af glæde', da han blev genforenet med pengesummen. Manden havde planlagt, at bruge pengene på at købe en bil i Tyskland på hans tur tilbage til Danmark.

Den taknemmelige dansker tilbød de to fætre 3000 kroner som tak. De to fætre valgte dog angiveligt kun at beholde halvdelen af beløbet, mens den anden halvdel ville blive doneret til velgørenhed. De skulle angiveligt have sagt:

– Det var ikke nogen stor bedrift.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Så hvad laver vi i Guinea?