Danskerne har talt: Disse ferieboliger vil vi helst bo i

Disse ti lækre lejeboliger er dem, som danskerne allerhelst vil overnatte i, når Danmark bliver lidt for kedelig at være i

Den lækre hytte i Bali er én af dem, som danskerne dømmer om at bo i. Foto: Airbnb
Den lækre hytte i Bali er én af dem, som danskerne dømmer om at bo i. Foto: Airbnb

Bladene er begyndt at falde af træerne, det er nærmest mørkt, inden man er hjemme fra arbejde, og kulden bider sig godt fast i kinderne, hver gang man bevæger sig udenfor.

Ja, der er vist ingen tvivl om, at lysten til at rejse sydpå under varmere himmelstrøg stiger i takt med, at kalenderen stiller sig ind på vinter.

Og hvis man tænker på, at mere end 328.000 danskere har benyttet sig af Airbnb til at booke sin ferielejlighed, er det da heller ikke utænkeligt, at mange danskeres vinterferie skal findes derigennem.

Derfor har Airbnb listet de 10 boliger, som danskerne helst vil bo i. Listen er lavet ud fra såkaldte 'ønskelister' på danske Airbnb-brugeres profiler, og det er uden tvivl nogle lækre, eksotiske og luksuriøse lejeboliger, danskerne drømmer om at spendere en nat eller to i.

Du kan se de 10 boliger herunder:

Foto: Airbnb
Foto: Airbnb

Denne udsigt er højst sandsynlig en stor årsag til, at denne italienske bolig i Riva, Lombardiet, er den, som danskerne allerhelst kunne tænke sig et ferieophold i.

Det koster fra 533 kroner pr. nat, men til gengæld er der plads til hele seks overnattende gæster ad gangen, så man kan godt hive hele den pukkelryggede med.

---

Foto: Airbnb
Foto: Airbnb

Italien er åbenbart et af de steder, som er meget eftertragtet for danskere. Eller også har støvlelandet bare nogle super lækre Airbnb-boliger.

I hvert fald er denne bolig, der mest af alt ligner et slot fra et HC Andersen-eventyr, nummer to på danskernes ønskeliste.

Boligen ligger i Ostuni og koster 460 kroner pr. nat.

---

Foto: Airbnb
Foto: Airbnb

Sverige kan ikke prale af at tilbyde varme og solrige omgivelser, men vores nordiske naboer kan til gengæld tilbyde en vaskeægte svensk hytte ved havet.

Og det er åbenbart noget, danskerne kan lide.

I hvert fald ryger denne Airbnb-bolig i Stockholm ind på tredjepladsen på danskernes ønskeliste. Det koster fra 1.414 kroner pr. nat at hygge sig i denne bolig.

---

Foto: Airbnb
Foto: Airbnb

Med 3 soveværelser, 3 badeværelser og plads til syv overnattende gæster er der rig mulighed for at folde ferieglæden ud i denne luksusbolig i Marrakech, Marokko.

Prisen ligger fra 579 kroner pr. nat.

---

For knap 100.000 kroner kan du bo fem nætter i Elvis Presleys tidligere hjem i Beverly Hills. Foto: Arkivfoto Ferie - 14. aug. 2017 - kl. 20:24 Bo som 'Kongen': Nu kan du leje Elvis' luksushjem

Foto: Airbnb
Foto: Airbnb

Endnu en italiensk bolig, som danskerne drømmer om at overnatte i.

Den eksotiske lejelejlighed ligger i Tricase, Apulia, og fra terrassen har man en lækker, misundelsesværdig udsigt ud over havet.

Her skal man smide 533 kroner, hvis man vil have en enkelt nat i den italienske drømmebolig.

---

Foto: Airbnb
Foto: Airbnb

Denne græske 'grotte'-bolig ligger i Santorini og blev udhugget af en klippe for mere end 250 år siden.

Det koster fra 769 kroner pr. nat at bo her.

---

Foto: Airbnb
Foto: Airbnb

Denne mystiske, men eksotiske træhytte på Bali ligger blot tre minutters gang fra den nærmeste sandstrand.

Hytten er omringet af en 900 kvadratmeter stor have, hvor der også er placeret en pool, som der er fri adgang til for de to gæster, der er plads til i træhytten.

Det koster fra 526 kroner pr. nat.

---

Foto: Airbnb
Foto: Airbnb

Denne romantiske hytte med plads til to ligger placeret i Andesbjergene i Colombia.

Træhytten er bygget af bambus og har udsigt ud over skoven. Prisen pr. nat ligger fra 263 kroner.

---

Foto: Airbnb
Foto: Airbnb

Denne vel nok typiske svenske hytte ser måske ikke ligeså eksotisk og indtagende ud som nogle af de andre boliger på listen, men ikke desto mindre er den én af de 10 boliger, som danskerne drømmer om.

Hytten ligger i Hässleholm, har plads til fire gæster og koster fra 230 kroner pr. nat.

---

Foto: Airbnb
Foto: Airbnb

Denne portugisiske villa ligger i Lissabon.

Her er der mulighed for fuldstændig fred og ro på ferien, da den luksuriøse lejebolig er placeret i et privat, økologisk område.

Villaen har fire soveværelser og plads til 8 gæster. Det koster fra 1.151 kroner pr. nat at bo i denne drømmebolig.

---

Ferie - 10. jul. 2017 - kl. 13:15 Airbnb-vært fra helvede: Skubbede ung kvinde ned ad trappen

5 kommentarer
Vis kommentarer