Annonce:
Annonce:

De 6 bedste steder at rejse til i påsken

Har du endnu ikke planlagt påskeferien endnu, men mangler inspiration – vi giver dig både kirsebærtræer, brostensbelagte gader og bjertagende natur her

Kirsebærtræerne i Tokyo (Foto: Flickr/Benjamin Claverie)
Kirsebærtræerne i Tokyo (Foto: Flickr/Benjamin Claverie)
Annonce:
Følg Ferie

Er du en af de danskere, der har lyst til at vende hverdagen og det kolde vejr ryggen lige nu? Hvad enten du har tid til at hive et par dage ud af arbejdskalenderen i marts eller om du må vente til påskeferien, så giver vi dig tips fra PureWow til de steder, der er optimale at besøge i marts måned.

Whistler, Canada
Skisæsonen er ved at gå på hæld, så skal du nå de sidste pister er Whistler i i den canadiske provins British Columbia stedet at rejse hen. Mens vintermånederne er fulde af frostgrader, bringer marts nemlig varmere temperaturer og fede skiforhold. Antallet af turister begynder også at aftage på denne tid af året, så hotellerne bliver lidt billigere.

 

Annonce:

Tokyo, Japan
Besøger du Tokyo i slutningen af marts, er det ligesom at træde ind i et eventyr. De kendte og flotte kirsebærtræer blomstrer nemlig på denne tid af året og vil med garanti få din hjertenskær og dig til at falde i svime. Temperaturerne ligger på omkring de 13 grader, så der er ikke fare for hedeslag.

 

Få timer fra Danmark: Oplev skiløb i verdensklasse  

Washington D.C., USA
Det er dog ikke kun i Tokyo, at foråret melder sin ankomst. Også i USA's forbundshovedstad Washington D.C. løber den nationale Cherry Blossom Festival af stablen – nærmere bestemt den 20. marts. Her bliver foråret og venskabet mellem USA og Japan fejret. Japan gav i 1912 nemlig hele 3.000 kirsebærtræer som en gave til Washington. 

 

Grand Canyon, USA
Har du tænkt på at besøge USA's mest kendte naturvidunder, men er bange for at dele udsigten med alt for mange tyske turister? Frygt ej – hvis du tager dertil tidligt på foråret, vil du komme de mange horder af turister i forkøbet. Her kan du også hike og campere i ørkenen.

 

Afskyelig snemand fanget på video  

Annonce:

Sevilla, Spanien
Med Sevillas maurisk-inspirerede haver og brostensbelagte gade, virker byen mere som en smuk, gammel stad end som en pulserende metropol og hovedby i Andalusien. Fordelen ved at besøge byen i marts er, at du kan opleve Semana Santa, som er en hellig uge, der fejrer Jesu Kristi og støder op til påsken. Her kommer byen til live med parader, fester og musik.

 

Turks- og Caicosøerne
Turks-hvad-for-noget? Øerne virker måske ikke helt bekendte for dig, men ikke desto mindre er de værd at benytte marts måned til at lære at kende. De caribiske øer er kendte for deres bjergtagende koralrev og azurblå hav og her er der rig mulighed for at koble helt af. 

(foto: flickr/Shane Madigan)
(foto: flickr/Shane Madigan)

Fræk tendens: Flere booker hotelværelser på timebasis

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

På Ekstra Bladet skyder vi på alle
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: