De bedste lande at gå på Tinder

Din næste flirt er kun et swipe væk – også når du er på ferie

(Foto: Denis Bocquet/Flickr)
(Foto: Denis Bocquet/Flickr)

Nogle rejser for at nyde parforholdet, andre rejser for at finde sig selv, og nogle tager af sted for at finde en ferie-flirt. Er du i sidstnævnte gruppe, gør du i disse teknologi-år klogt i at huske din smartphone. Smartphonen hjælper nemlig med at opspore flirten – i hvert fald hvis du har installeret den populære GPS-baserede datingapp Tinder (hvilket mere end 10 millioner brugere verden over har).

Se også: Nuttet selfie-dyr – bliver det sødere?

Men hvor er det egentlig bedst at rejse hen, hvis målet er ferie-flirt? Det satte Yahoo Travel sig for at finde ud af. Og efter logikken 'jo flere, jo bedre' bad de folket bag Tinder om en liste til de lande, som har flest Tinder-brugere.

Top 10'en ser sådan ud:

1. USA

2. Storbritannien

3. Brasilien

4. Canada

5. Frankrig

6. Australien

7. Tyskland

8. Holland

9. Mexico

10. Spanien

Danmark indtager listens 16. plads, så skulle du have tømt Tinder for danske muligheder, har du stadig 15 lande, som har endnu flere bud end du fandt i herhjemme. Herfra kan vi kun sige 'swipe af sted!'. Men husk selvfølgelig at passe på dig selv, når du mødes med mennesker, du kun kender fra et billede på en app. Et offentligt sted, hvor der er andre mennesker, er altid en god idé.

Se også: Hotelanmeldelse afslører konens affære

Og er kemien der bare slet ikke til den ferie-flirt, du drømte om, kan du altid undskylde dig med, at du skal nå et fly hjem.

Du kan se hele top 20'eren her.

5 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere