Den mest uromantiske mand frier i 12 kilometers højde

Hvorfor ikke blive gift i 12 kilometers højde på Valentinsdag? – det tænkte en forelsket herre, der besluttede at gå på frierfødder under en flyvetur

På frierfødder (Foto: Flickr/Abishek Jacob)
På frierfødder (Foto: Flickr/Abishek Jacob)

Hvordan så din Valentinsdag ud? For parret Benjamin Lee og Janessa Li blev deres forhold, den 14. februar i år, taget til nye højder. Det forelskede par blev nemlig viet i 12 kilometers højde under en flyvning fra Singapore til Australien efter gommen friede lige efter flyets afgang. De formelle papirer blev allerede underskrevet i lufthavnen, før parret blev gelejdet ombord på flyet. 

Søgning efter den mest uromantiske person
Brulluppet var et resultat af en eftersøgning, som flyselskabet havde arrangeret, hvor jagten gik på at finde ”den mest uromantiske person i Singapore”.

Denne Valentinsdag sprang vi til for at hjælpe Benjamin – nomineret af sin forlovede som den mest uromantiske person – for at hjælpe parret til at blive smedet i Hymens lænker, mens de fløj med os til Perth i Australien. Alle os ombord på Scoot er glade for at have spillet en lille rolle i Benjamins og Janessas begivenhed og for at have hjulpet med at gøre dagen en smule anderledes og mindeværdig, fortalte direktør Cambell Wilson fra flyselskabet Scoot til Today.

Kender du reglerne på pisterne?

Verdens længste kys
Det er dog ikke første gang, at flyselskabet oplever større overraskelser eller begivenheder ombord på deres fly – men et bryllup har de dog endnu ikke kunnet krydse af listen før nu, fortalte direktøren.

Han fortalte også, at flyselskabet tidligere havde faciliteret et utal af fødselsdage og jubilæumsfejringer de forgangne år.

– Vi har været vært for et utal af frierier ombord – inklusive et blandt vores eget flypersonale – og i 2013 oplevede en af vores flyvninger verdens længste kys på en indlandsflyvning, som strakte sig hele vejen fra Bangkok til Singapore, fortalte Wilson.

Det utraditionelle par fejrer lige nu deres bryllupsrejse i Perth.

Single-pige tjener penge på at rejse – sådan gør hun