Denne dims fjerner flyveturens største frustration

Den amerikanske flyproducent Boeing har søgt patent på en rygsæk-lignende attrap, som skal gøre fremtidens flyveture en hel del mere behagelige

Den bizarre tingest skal gøre søvn nemmere på flyveture (Foto: PatentYogi)
Den bizarre tingest skal gøre søvn nemmere på flyveture (Foto: PatentYogi)

Noget af det mest frustrerende på lange flyveture er søvn – eller mangel på samme. Enten dingler man rundt i sædet, vælter ind over passageren i nabosædet eller også kan man bare ikke finde en siddeposition, som tillader søvnen at vinde. Er man endelig faldet i søvn, passer det overraskende ofte med, at det lige præcis er på det tidspunkt, at sidemanden skal ud og tisse. Og så bliver man vækket og kan starte forfra.

Glemte brystimplantater på hotel

Men måske er disse frustrationer snart slut.

'Et opretstående søvn-støtte-system med hovedpude, som har åbning til øjne, næse, mund og kinder, når passageren placerer hovedet mod puden.'

Sådan beskrives 'Transport Vehicle Upright Sleep Support System' i den patent-ansøgning, som den amerikanske flyproducent Boeing har indsendt.

(Illustration: PatentYogi)
(Illustration: PatentYogi)
 

Tanken bag systemet er at gøre søvn i fly mere behageligt og netop bekæmpe dinglen, vælten og generen fra naboen.

Pas på i springvandet! Pige måtte have 250 sting forneden

Attrappen kombinerer rygsæk, støtte og pude i et og spændes på ryglænet af dit sæde, så du er placeret mellem den og sædet. Du kan så læne dig frem, så din overkrop og dit hoved hviler i systemet. Se hvordan på billedet øverst i artiklen eller i videoen her.