Denne dims fjerner flyveturens største frustration

Den amerikanske flyproducent Boeing har søgt patent på en rygsæk-lignende attrap, som skal gøre fremtidens flyveture en hel del mere behagelige

Den bizarre tingest skal gøre søvn nemmere på flyveture (Foto: PatentYogi)
Den bizarre tingest skal gøre søvn nemmere på flyveture (Foto: PatentYogi)

Noget af det mest frustrerende på lange flyveture er søvn – eller mangel på samme. Enten dingler man rundt i sædet, vælter ind over passageren i nabosædet eller også kan man bare ikke finde en siddeposition, som tillader søvnen at vinde. Er man endelig faldet i søvn, passer det overraskende ofte med, at det lige præcis er på det tidspunkt, at sidemanden skal ud og tisse. Og så bliver man vækket og kan starte forfra.

Se også: Glemte brystimplantater på hotel

Men måske er disse frustrationer snart slut.

'Et opretstående søvn-støtte-system med hovedpude, som har åbning til øjne, næse, mund og kinder, når passageren placerer hovedet mod puden.'

Sådan beskrives 'Transport Vehicle Upright Sleep Support System' i den patent-ansøgning, som den amerikanske flyproducent Boeing har indsendt.

(Illustration: PatentYogi)
(Illustration: PatentYogi)
 

Tanken bag systemet er at gøre søvn i fly mere behageligt og netop bekæmpe dinglen, vælten og generen fra naboen.

Se også: Pas på i springvandet! Pige måtte have 250 sting forneden

Attrappen kombinerer rygsæk, støtte og pude i et og spændes på ryglænet af dit sæde, så du er placeret mellem den og sædet. Du kan så læne dig frem, så din overkrop og dit hoved hviler i systemet. Se hvordan på billedet øverst i artiklen eller i videoen her.

17 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere