Desperat flypassager beder stewardesse afværge tarmkatastrofe

Med flyveture følger ofte frygten for trang plads, sløj flymad og hvilken person, du de næste par timer nu skal dele armlæn med – for en flypassager blev mødet med en nabopassager dog en lidt for ildelugtende affære

En passager måtte bede stewardessen om hjælp, da en anden passager gik prut-amok. (Foto: Colourbox)
En passager måtte bede stewardessen om hjælp, da en anden passager gik prut-amok. (Foto: Colourbox)
Følg Ferie

Hvordan reagerer man, når tålmodigheden virkelig sættes på prøve under en flyvetur? For en uheldig flypassager blev mødet med en medpassagers tarmluft for meget af det gode. Den oprørte flypassager sendte derfor en papirserviet videre til en stewardesse med ordene:

– Jeg ved ikke, om du kan meddele dette til flypassagerne, men hvem end, der sidder og prutter på række 10 til 12 bør virkelig tage til lægen. Det lugter af tarmkræft.

Den desperate bøn blev senere offentliggjort på nyhedssiden Reddit af brugeren Garwee20, som var søn til stewardessen, der modtog noten.

Par fanget af kannibaler: Bundet og tævet

Undskyldningen, du kan bruge, hvis uheldet er ude
Står du selv i den uheldige situation at skulle lække en vind, mens du er på vingerne, er der faktisk en god forklaring på det, ifølge Jacob Rosenburg, klinisk professor ved Institut for Klinisk Medicin, Københavns Universitet. Han forklarer nemlig til den britiske avis Metro, at det gennemsnitlige antal gange, en person prutter dagligt, forværres i luften på grund af et fald i kabinetrykket.

Flere Reddit-brugere var selvfølgelig nysgerrige efter at vide, om stewardessen meddelte passagerne det prekære problem. Svaret er, at hun valgte ikke at gøre noget.

Det er ikke første gang, turbulens i tarmen har forvoldt luftrummet problemer. Så sent som i november tvang 186 geders tarmgasser et 747-400 fragtfly til at foretage en sikkerhedslanding i Denpasar på Bali, da tarmluften angiveligt satte røgalarmerne i gang.

Forlænget weekend – på SKI

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvordan synes Mette Frederiksen selv, det går?