Din mormor flirter mere end du gør

Mere end hver fjerde dansker har haft en romantisk oplevelse med en fremmed, mens de var på ferie – tendensen er størst blandt de 56-65 årige 

Det kan godt være hun flirter, men så skulle du se mormoren (Foto: Flickr/Sean and Lauren)
Det kan godt være hun flirter, men så skulle du se mormoren (Foto: Flickr/Sean and Lauren)

Når sydens sol rammer ferierende danskere, har en stor del tilsyneladende svært ved ikke lige at blinke en ekstra gang til bartenderen, pool-manden eller servitricen. En undersøgelse fra rejsesøgemaskinen momondo viser således, at hver fjerde dansker over 18 år har haft en ferieflirt.

(Foto: Sea Girt Lifeguards Twitter/@SGLifeguards) Ferie Tåge-tsunami skræmmer i New Jersey

Tallene viser samtidig også, at tendensen er større, jo ældre man er. Næsten hver tredje dansker i alderen 56 til 65 år har nemlig haft en ferieflirt med en fremmed sammenlignet med kun hver sjette af de 18-22-årige. Mormor er altså mere frimodig med flirten end ungdommen.

Mere sex, tak
De mange ferieflirts hænger formentlig sammen med, at ferier har en positiv indvirkning på folks sexlyst. I momondos undersøgelse svarer 17 procent af danskerne nemlig, at de fa?r en øget appetit pa? sex af at være på ferie, og blandt de 23-35-årige er det mere end hver femte, der deler den følelse.

Byt den mindre danske bil ud med en stor tysk af slagsen og få mere plads og spar penge. (Foto: Jens Astrup) Ferie Spar penge: Lej kør-selv bilen i Tyskland

Sammenlignet med vores nordiske naboer er vi danskere faktisk dem, der bliver mest fristede af det modsatte køn, når vi ferierer. På europæisk plan overgås vi kun knap og nap af spanierne og portugiserne, hvor henholdsvis 18 og 19 procent svarer, at en ferie giver dem mere lyst til sex.

– Ferier gør os generelt gladere, og vi føler os mere afslappede og er mere åbne over for mødet med nye kulturer. Dette kombineret med solskin og bar hud kan næsten ikke andet end øge chancerne for en eksotisk ferieflirt, siger Lasse Skole Hansen, dansk presseansvarlig hos momondo.

4 kommentarer
Vis kommentarer