Disney World kåret som mest romantisk sted at fri

Tager du pis på mig? Disney World kåret som mest romantisk sted at fri

Favorit-tilskuere til et frieri? (Foto: Atiq Nazri/flickr)
Favorit-tilskuere til et frieri? (Foto: Atiq Nazri/flickr)

Tusindvis af mænd er gået på knæ i Disney World. Ikke ved et uheld, fordi de blev dårlige efter en tur i rutsjebanen, men helt bevidst med intentionen om at fri til deres udkårne. Men det gør altså ikke forlystelsesparken til verdens mest romantiske sted at fri – eller gør det?

I en pressemeddelelse fra FloridaTix.com kåres Disney World nemlig netop til at være det mest romantiske sted at fri. Det skriver CNN.

Se også: Nuttet selfie-dyr – bliver det sødere?

Hjemmesiden FloridaTix.com, som sælger billetter til forlystelser i Florida (hvilket er ganske passende når undersøgelsens vinder, Disney World, ligger i Florida) er kommet frem til resultater ved at finkæmme youtube for videoer med frierier. Og af de mere end 200.000 videoer uploaded siden 2005, som billetsiden fandt, var de 59.700 frierier i Disney World. Listen rummer mange andre steder, som virker mere oplagte til at tage titlen 'mest romantiske sted at fri' end Disney World, der drukner i mænd i dukkedragter, skrigende børn og fastfood i overdrevne mængder – f.eks. Den Spanske Trappe i Rom, Times Square eller i Central Park i New York, London Eye og – ja, det er også en kliché, men alligevel – Eiffeltårnet i Paris.

Se også: Øen med flere katte end mennesker!

Det virker dog stadig sært, at disse steder skulle være de mest populære steder at fri. Hvor blev  restauranterne, de tropiske strande og hjemme i privaten af? De var ifølge en talsperson fra FloridaTix.com slet ikke med i overvejelserne. Talspersonen oplyser nemlig til The Telegraph, at undersøgelsens kun inkluderede videoer fra 15 destinationer. Heriblandt var flere andre også forlystelsesparker, så som Disney Land Paris og Discovery Cove i Orlando.

3 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere