Disse handlinger får flypersonalet til at hade dig

Har du overvejet, hvad flypersonalet egentlig tænker om din opførsel i flyveren? Her afslører flypersonalet nogle af de ting, de virkelig hader, når passagererne gør

Skal du også altid på toilettet, mens kabinepersonalet serverer mad? Så er du på personalets hade-liste. (Foto: New Zealand Defence Force)
Skal du også altid på toilettet, mens kabinepersonalet serverer mad? Så er du på personalets hade-liste. (Foto: New Zealand Defence Force)

At aflevere beskidte servietter, brugte tandstikker og fyldte bleer til kabinepersonalet eller at efterlade skrald på flysædet og være ubeslutsom, når du skal bestille drikkevarer – listen over de irriterende handlinger, som flypassagerer foretager sig ombord på flyene, er lang. I hvert fald hvis man spørger de hårdtarbejdende mennesker, der skal finde sig i dem.

Tag et kig indenfor i Obama's lejede sommerresidens.Her er bl.a. pool med kig op til huset og mod atlanterhavet til den anden side. (Foto: PR) Ferie - 27. aug. 2015 - kl. 07:30 Se hele huset: Her holdt Obama sommerferie

Netop det har Huffingtonpost.com spurgt flypersonalet om i online-forummet 'Flight Attandant Career Connection' på Facebook. Her blev personalet bedt om at nævne den ting, der irriterer dem allermest, som passagerer gør ombord på flyene.

Tag sko på
At gå barfodet rundt på flyet, prikke eller hiver dem i tøjet for at få deres opmærksomhed eller efterlade sædet fyldt med skrald er andre eksempler på irriterende handlinger, vi gør, set med personalets øjne.

Ferie - 26. aug. 2015 - kl. 20:00 TV: Pingvin tager fusen på politi i Peru

Og så er der hele toilet-balladen. Flere af eksemplerne omhandler nemlig, når vi flypassagerer skal på toilettet, eksempelvis imens der serveres mad eller lige inden landing.

– Du har haft timer til at gøre det i, siger Joey DiGregorio, som kommentar til spørgsmålet.

Få hovedtelefonerne af
En anden stewardesse giver udtryk for, at det er irriterende, når du beholder dine hovedtelefoner på, mens du bestiller en drink.

– Du råber af mig, siger Kimberly Lupo i facebookgruppen.

Her sker uheldet, hvor drengen rammer maleriet og stikker hånden gennem det. Udland - 25. aug. 2015 - kl. 13:43 Ups! Her snubler dreng og slår hul i million-maleri

Endelig er der tendensen med at give vores ulækre affald videre til kabinepersonalets hænder. Det gælder eksempelvis brugte bleer, tandstikker og snaskede servietter.

Det kan være du skal printe listen ud, og medbringe den på din næste flyvetur, så du kan holde dig gode venner med kabinepersonalet.

86 kommentarer
Vis kommentarer