Annonce:
Annonce:

Døde gæster og sex-feticher: Sådan er livet for en hotelarbejder

En amerikansk forfatter har både slibrige og modbydelige detaljer om hotelgæsters til tider besynderlige opførsel

Man skal finde sig i meget, hvis man arbejder som rengøringspersonale på et hotel. Det fortæller tidligere hotelansat. Foto: Colourbox
Man skal finde sig i meget, hvis man arbejder som rengøringspersonale på et hotel. Det fortæller tidligere hotelansat. Foto: Colourbox
Annonce:
Følg Ferie

Det er ikke småting, man skal være vidne til, når man arbejder på et hotel.

Ifølge en amerikansk forfatter, der har arbejdet i hotelbranchen i 11 år, smider mange gæster nemlig tøjlerne på ferien og har intet problem med at overskride grænser, når de først befinder sig bag lukkede døre på glamourøse hoteller.

Jacob Tomsky skrev tilbage i 2012 bogen 'Heads in Beds: A Reckless Memoir of Hotels, Hustlers and So-Called Hospitality', hvilket kreerede overskrifter verden over, fordi han i bogen blandt andet fortalte om, hvordan han har været vidne til hotelpersonale, som stjal uhøflige gæsters ejendele.

Nu har det britiske medie The Sun taget en snak med den tidligere hotelarbejder, som blandt andet har arbejdet adskillige år på et luksushotel i den eksklusive bydel Manhattan i New York.

Annonce:

Og det er som sagt ikke småting, man skal kunne håndtere, hvis man arbejder på et hotel. Jacob Tomsky fortæller nemlig til mediet, at han har set alt fra lig til gæster, som fandt det spændende at have sex foran ham.

- Folk dør jo hvor som helst og også i søvne, men der er også denne triste sandhed, at mange folk tager på hotel for at begå selvmord, fordi de hellere vil blive fundet af en fremmed end af deres kære, siger han til The Sun.

Her er de klammeste steder på hotelværelset

Sex-fetich
Jacob Tromsky fortæller desuden, at han udviklede en 'frygt', der gjorde ham bange, hver gang han skulle åbne døren til et hotelværelse, fordi han ofte oplevede gæster, der var grænseoverskridende.

- Nogle folk ville gerne blotte sig selv for fremmede, og mange par ville gerne fanges i at have sex. De ringede ned til receptionen og bad om roomservice, så vi gik ind, mens de havde samleje, siger han og fortsætter:

- Hver gang man åbnede en dør, vidste man ikke, hvad man ville finde. Man udviklede virkelig en frygt, hver gang man gik ind på et værelse.

Annonce:

Ifølge Jacob Tromsky ændrer mange hotelgæster personlighed og begynder at opføre sig som 'børn', ligeså snart de checker ind på et hotel.

- I kan slet ikke forestille jer, hvor meget svineri folk efterlader på værelset. Såsom blod, afføring og sædrester. Og stoffer. Folk har klamme vaner, og de behandler virkelig hotelværelser meget dårligere, end de ville behandle hvilket som helst andet værelse, fordi det bare bliver gjort rent af en eller anden ansigtsløs person, de ikke kender. De er simpelthen ligeglade med, hvordan de efterlader værelset.

Gæsterne har talt: Hold dig langt væk fra disse hoteller

Roder i gæsternes ejendele
I Jacob Tromskys bog fra 2012 beskrev han, hvordan han blandt har oplevet hotelpersonale tage hævn på gæster, som var uhøflige. F.eks ved at stjæle gæstens ejendele, men da det er en risikabel affære, da der er mulighed for at blive opdaget, udviklede nogle ansatte andre metoder til at få hævn.

Annonce:

Den amerikanske forfatter har blandt oplevet kolleger gøre klamme ting med gæsters tandbørste eller ændre gæstens nøglekort, så de bliver låst ude af værelset.

Derudover fortalte han også i bogen om, hvordan han selv i kedsomhed flere gange har kigget i gæsters personlige ejendele, når de ikke var på værelset.

- Engang fandt jeg et ret vildt brev på et værelse. Det handlede om, at en eller andens kone var en kælling. Måske det var en joke, for der var et frimærke med et billede af kønsorganer på, og der var detaljer om kvindens seksuelle aktiviteter, udtalte han til Daily Mail i forbindelse med lanceringen af bogen i 2012.

Pølse-problemer fik mand bandlyst på hotel: 17 år efter er han tilgivet

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Danmark skylder ikke Grønland noget
Annonce:

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

Annonce:
Annonce:
Annonce: