Dødeligt syg mand rejser verden rundt med sin hund

En ung, uhelbredeligt syg mand har taget sin hund med på en ganske usædvanlig rejse

Hunden Kahlua er kommet med sin ejer på et sandt eventyr. (Foto: Flickr/Neil Fowler)
Hunden Kahlua er kommet med sin ejer på et sandt eventyr. (Foto: Flickr/Neil Fowler)

I folkemunde siges det, at hunden er menneskets bedste ven, og det tør siges, at det særlige bånd mellem menneske og hund også gælder 26-årige Trevor DeHaas og hans to og et halvt år gamle hund Kahlua.

DeHaas lider af en uhelbredelig nyresygdom, som han har kæmpet med, siden han var barn, og for nyligt fandt han ud af, at han formentlig ikke havde så lang tid igen. Han sagde derfor sit job op, investerede i et kamera og tog den 23. februar sin firbenede makker med på en rejse for livet. 

Sammen i tykt og tyndt
Makkerparret startede i Phoenixville i Pennsylvania, og de har sammen besteget toppen af Colorados Raspberry Mountain, padlet gennem Utahs Glen Canyon og besøgt det laveste punkt i Nordamerika, som ligger i Californiens Badwater Basin.

Her ses eventyrerne side om side, mens de padler i Marsh Creek Lake i USA.

Se også: Unikke undervandseventyr: Her skal du tage på dykkerferie

 

Den rejselystne hund ser ud til at have det mægtigt sammen med sin ejer, og selv siger DeHaas, at båndet mellem dem er blevet stærkere under rejsen.

– Det har været et sindssygt eventyr. Kahlua har rejst mere end mange mennesker, jeg kender, og vi har endnu kun kradset i overfladen af turen. Hun inspirerer mig til at leve livet fuldt ud. Jeg har egentlig aldrig været den, der skulle hike op ad et bjerg, men Kahluas kærlighed til naturen smittede af på mig, og nu kan jeg ikke forestille mig ikke at være udendørs, har DeHaas fortalt til  britiske Daily Mail.

Båndet mellem de to rejsefæller ses tydeligt på billedet her.

Ferie - 12. mar. 2016 - kl. 18:01 Flypassagerer fanger solformørkelse i 10 kms højde  

Skræmt over fremtiden
Fordi DeHaas' tilstand kun bliver værre med tiden, er han opsat på at få det bedste ud af den sammen med sin følgesvend.

– Det er mere et spørgsmål om, ”hvornår” jeg får brug for dialyse eller en transplantation, end ”hvis”. Når jeg tænker over det, skræmmer det livet af mig. Jeg ved, at jeg ikke vil være i stand til at gøre de ting, jeg elsker, i dag, og bare det at tage Kahlua med ud på en gåtur kan ende med at blive en udfordring, fortæller DeHaas.

DeHass sørger derfor for at suge hele rejsen til sig ved at tage billeder af de mange steder, som han og Kahlua besøger. De skal tjene som inspiration til andre og få dem til at gøre det, de brænder for, ifølge DeHaas.

– Jeg håber, at folk vil høre om min historie og blive inspireret til at tage chancer og forfølge det, de elsker. Du lærer kun dig selv rigtigt at kende, når du træder ud af din tryghedszone, lyder det fra DeHaas.

Se også: Hver sjette dansker kommer aldrig i strandform  

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Pernille Holbøll
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen