Drama i luften - mand skar i sig selv og co-piloten

En forvildet kinesisk mand gik amok og skar i både sig selv og co-piloten

Det var på et KLM-fly, at en kinesisk mand begyndte at skære i sig selv og co-piloten. (Foto:InSapphoWetrust/Flickr)
Det var på et KLM-fly, at en kinesisk mand begyndte at skære i sig selv og co-piloten. (Foto:InSapphoWetrust/Flickr)

På en oversøisk flyvning fra Schiphol lufthavn i Amsterdam til Beijing gik en kinesisk mand amok med enten en kniv eller et skarpt stykke glas. Manden havde i første omgang låst sig inde på toilettet, hvor han var gået i gang med at skære i sig selv. Det fortæller et vidne, der var ombord på flyet til den hollandske avis De Telegraaf. Og mandens vanvid stoppede ikke her, for efter at havde skadet sig selv gik han til angreb på flyets co-pilot, som det lykkedes ham at stikke.

Se også: Han cyklede fra Indien til Sverige for kærligheden  

Episoden, der fandt sted i søndags, skete på et fly ejet af hollandske KLM. Flyselskabet har efterfølgende udsendt en pressemeddelelse, som bekræfter episoden, men ikke nævner noget om, hvad der blev brugt til at skade co-piloten. Derudover fortæller KLM, at co-piloten ikke blev ramt mere alvorligt, end at han fik en lille flænge.

Se også: Sådan slår du det dårlige vinterhumør ihjel  

Gerningsmand overmandet af medpassagerer
Vidnet fortæller samtidig, at en gruppe medpassagerer kom co-piloten og resten af flyets passagerer til undsætning. De kastede sig mod den ustabile mand, og det lykkedes dem at få overmandet den aggressive kineser. Da de havde fået styr på ham, fik de sat ham tilbage i hans sæde, hvor de holdt ham resten af turen.

Se også: Scor den længste ferie med færrest brugte feriedage  

Da flyet landede i Beijing, holdt en politieskorte med 15 betjente klar til at følge manden direkte til politistationen.

Se også: Kvinde mister langsomt synet – rejser verden rundt med kamera  

Co-piloten fik behandling for sine skader i den kinesiske hovedstad og er nu tilbage i Holland.

Se også: Piloter afslører de særeste samtaler fra cockpittet  

Schiphol lufthavn er en populær destination for danske passargerfly. Hver dag letter mellem 12-15 fly fra dansk jord med destination i Schipol lufthavn i Amsterdam. Det vides dog ikke, om der var danskere med på flyet mod Beijing.

14 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere