Drama på 'kænguru-ruten': Mand låste sig inde på flytoilettet

Et fly fra Australien til London måtte vende om to timer inde på den mere end 17 timer lange flyvetur, fordi en passager råbte og skreg

Et Qantas-fly fra Perth i Australien måtte i weekenden vende om, fordi en mandlig passager låste sig inde på flytoilettet. Foto: Axel Heimken/AP
Et Qantas-fly fra Perth i Australien måtte i weekenden vende om, fordi en mandlig passager låste sig inde på flytoilettet. Foto: Axel Heimken/AP

En pilot fra flyselskabet Qantas måtte i weekenden vende om og flyve tilbage til Perth i Australien, da han forsøgte at gennemføre en af verdens længste flyruter - den såkaldte 'kænguru-rute' til London i England.

Knap to timer inde på den 17 timer og 20 minutter lange flyvetur, der normalt tilbagelægger omkring 14.498 kilometer i luften, begyndte en mandlig passager nemlig at skabe uro på flyet.

Det skriver det australske medie Perth Now.

Ifølge mediet begyndte den 32-årige mand at råbe og skrige og derefter låste han sig inde på flytoilettet i godt en time, alt imens kabinepersonalet forgæves forsøgte at tale ham til ro.

- De spurgte om hjælp fra nogle af de mandlige passagerer, og nogle af dem hjalp til, så han til sidst blev tilbageholdt bagerst på flyet, fortæller en passager ved navn Christine Kohli og fortsætter:

- Kabinepersonalet var fantastiske. De havde fuld kontrol over situationen og forsøgte at berolige passagererne. Det var meget tydeligt, at han (manden, red.) ikke var helt rask.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Her ses landingsbanen til den internationale lufthavn Princess Juliana Airport, St. Martin, som er placeret så tæt på stranden, at det nærmest ser ud, som om man kan røre flyet. Foto: Splash Ferie Her er verdens mest ekstreme lufthavne

Skreg medpassager i ansigtet
En anden passager ved navn Clare Hudson, som rejste med sin mand og deres tre måneder gamle baby, fortæller, at den forstyrrende passager skabte uro og virkede truende, da han kom ud fra toilettet efter en time.

- Da han kom ud, hørte vi ham råbe, og så kunne vi se, han skubbede sig op mod en anden passager og råbte ham ind i ansigtet. Det lignede, det ville udvikle sig til et slagsmål, men til sidst fik de beroliget ham og ført ham tilbage i hans sæde.

Ifølge Perth Now blev manden lagt i håndjern og anholdt af politiet, da flyet landede tilbage i Perth, og han kan nu se frem til at klækkelig bøde på mange tusinde dollars, hvis flyselskabet går efter at få kompensation for den afbrudte flyvetur.

Mens hændelsen bliver undersøgt nærmere har manden desuden fået forbud mod at flyve med både Qantas og Jetstar. Indtil videre er den 32-årige dog ikke blevet sigtet for noget.

Vil du sidde et lille døgn i denne her? Foto: Airbus Ferie Ny rekord for verdens længste flyrute - 20 timer uafbrudt i luften

15 kommentarer
Vis kommentarer