Drik øl - og beskyt din arv

Den britiske velgørenhedsorganisation National Trust giver med ny klub øl-entusiaster adgang til sjældne øl – og det hele har et godt formål

Smag løs - det er for et godt formål (Foto: Quinn Dombrowski/Flickr)
Smag løs - det er for et godt formål (Foto: Quinn Dombrowski/Flickr)

Hvad siger du til at drikke en øl for vedligeholdelsen af en historisk bygning? For fredningen af et særligt naturområde? Eller for bevaringen af en årelang tradition? Det lyder ikke helt dumt, vel?

Sidstnævnte er netop måden, hvorpå den britiske velgørende organisation National Trust, der arbejder for bevaring af britisk natur- og kulturarv, har valgt at gribe en ny indsamling an.

Det var sådan én, Lauren Modeen ikke måtte tage med ombord (Foto: Jim Champion/Flickr) Ferie Nægtede kvinde at boarde med brystpumpe

Organisationen inviterer deres medlemmer til at blive en del af deres nye ølklub, hvor medlemmer for et bestemt månedligt beløb får tilsendt særligt udvalgte britiske øl og på den måde støtter op om Storbritanniens store tradition indenfor øl-bryggeri.

Her kan du vågne til en imponerende udsigt fra dobbeltsengen (Foto: PR) Ferie Overnat i luksuriøs skilift i 2700 meters højde

National Trust driver ølklubben i samarbejde med den engelske bryggerikæde Delavals. Kæden blev grundlagt i 1800-tallet, og i 2009 overlevede deres største historiske bryggeri, Seaton Sluice, ved hjælp fra netop en National Trust indsamling. Direktør i Delavals, David Gilfillan, siger til The Telegraph:

– De fleste specialbryggerier leverer i dag ikke til supermarkeder, hvilket gør det svært for entusiaster at prøve forskellige øl uden at skulle rejse hele landet rundt. Med National Trust ølklubben kan du drikke øl og samtidig støtte op om Englands arv – det er ikke så ofte, at man kan sige det.

0 kommentarer
Vis kommentarer