Drømmejob: Rejs verden rundt og smag på øl

Pub-kæden World of Beer leder efter tre praktikanter til et noget usædvanligt job, der involverer masser af rejseaktivitet og store mængder øl

Kan man virkelig tjene 80.000 kr. på at rejse verden rundt og drikke øl? Det lyder næsten for godt til at være sandt, men den er god nok. (Foto: Colourbox)
Kan man virkelig tjene 80.000 kr. på at rejse verden rundt og drikke øl? Det lyder næsten for godt til at være sandt, men den er god nok. (Foto: Colourbox)

Hvis du allerede nu går med planer om at bruge din sommerferie på at tage til Sunny Beach, Ibiza eller et helt tredje festmekka, bør du måske genoverveje dine muligheder.

For hvis tanken om øl og fire måneders sommerferie lyder godt i dine ører, er du muligvis netop nu faldet over dit eller din bedste vens drømmejob.

Se også: Psykotisk turist arresteret i hellig hule

Den internationale pub-kæde World of Beer leder nemlig efter tre ’øl-praktikanter’.

Deres job vil bestå i at rejse verden rundt og besøge forskellige barer og pubs,  hvor de skal smage og vurdere øllet.

Ikke nok med at World of Beer betaler rejserne, så får de tre heldige praktikanter også 12.000 amerikanske dollars (ca. 80.000 kr.) for de fire måneders arbejde.

Se også: 58.000 toiletter skal lokke flere turister til Kina

Reklame på sociale medier
Praktikanternes egentlige arbejde vil være at dele deres øl-historier på de sociale medier gennem blogs, vlogs og billeder.

I jobopslaget står der, at alle er velkomne til at ansøge – uanset om man er fotograf, blogger eller bare en almindelig studerende.

World of Beer beskriver deres ideelle kandidater som 'imødekommende personligheder med en passion for øl og øl-bryggeri'.

Det er altså ikke nok, at du er vild med de gyldne dråber - du skal også elske at møde nye folk og dele historier med fremmede.

Se også: Spar penge: Trick til billig ferie

Man skal være over 21 år for at kunne søge stillingen, og ansøgerne skal sende en ét minut lang video af dem selv, hvor de deler deres mest episke øl-minde nogensinde.

Du skal dog skynde dig at få bikset en video sammen, hvis du vil være med i kapløbet om jobbet, da der bliver lukket for ansøgninger allerede den 26. marts.

3 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere