Annonce:
Annonce:

Du gætter ikke, hvad denne mand gør for sin kone hver Valentinsdag

Engelske Ron Houghton må smelte mange pigehjerter med historien om denne Valentinstradition, han har gentaget de sidste tolv år – han overrasker nemlig sin kone med noget helt særligt

Har du fundet ud af, hvordan du vil overraske din Valentin? (Foto: Flickr/Melvin E)
Har du fundet ud af, hvordan du vil overraske din Valentin? (Foto: Flickr/Melvin E)
Annonce:
Følg Ferie

Det er nok ikke gået manges næser forbi, at det er Valentinsdag på søndag den 14. februar. Måske har du allerede bestilt blomsterne hos blomsterhandleren eller sikret dig bord på en romantisk restaurant. Du kunne også gøre som engelske Ron Houghton på 73 år.

Dagen, hvor det kan betale sig at have hemmeligheder
Den uforbederlige romantiker har været sammen med sin hustru på 56 år, Elaine Houghton, de sidste tolv år. Og hvert år på Valentinsdag tager Ron sin hustru med i lufthavnen, hvor det eneste, der med sikkerhed er givet er, at Elaine ikke på noget tidspunkt må vide, hvor rejsen går til. Han sørger derfor også for at alliere sig med flypersonalet for at sikre sig, at navnet på den hemmelige destination ikke slipper ud.

Annonce:

– Ron tager altid en snak med personalet, så de ikke afslører det, mens vi er på vingerne. Vi er altid de sidste til at boarde og personalet har slettet destinationen på boarding-passet, så jeg har ikke nogen idé om, hvor vi er på vej hen, indtil vi flyver. Det er først, når de laver en bekendtgørelse over højtaleren fra cockpittet, fortæller Elaine Houghton til Daily Mail.  

Rons første hemmelige destination var til Dublin, et år efter de havde mødt hinanden.

– Jeg fik passet fra hendes mor og bookede i hemmelighed en ferie. Jeg pakkede også selv hendes taske. Da vi kom til lufthavnen, indrømmede Elaine, at hun havde en frygt for at flyve, så det krævede noget overbevisning at få hende ombord på flyet. Men da vi endelig kom frem, havde vi den mest vidunderlige tid, forklarede Ron.

En sand gentleman
Det søde par mødte hinanden for tolv år siden og allerede dér viste Ron sig som en charmetrold, ifølge Elaine:

Annonce:

– Vi faldt virkelig for hinanden. Vi havde begge været gift to gange før, så vi var i et stadie af livet, hvor vi vidste, hvad vi ville have. Ron er virkelig romantisk. Han tog mig til min favorit the-butik og isbutik en gang om ugen. Selv nu, sørger han for, at jeg altid har friske blomster. Han åbner døre og behandler mig som en rigtig kvinde.

Sådan overrasker du din bedre halvdel
Tænker du, at det lyder som besværlig planlægning, at arrangere et lignende koncept for din bedre halvdel, så kræver det faktisk ikke så meget.

– Alt jeg skal gøre er at pakke. Ron fortæller mig, om det bliver varmt eller koldt, men selv hvis han siger, det er varmt, pakker jeg stadig et par trøjer, for jeg stoler overhovedet ikke på ham, fortæller Elaine med et glimt i øjet.

Hun fortsætter:

– Mit favoritsted var Letland på grund af sneen. Vi blev røvet i Bruxelles, men vi havde det stadig sjovt.

Hvad der appellerer så meget til Elaine, er nok ikke svært at gætte.

– Jeg elsker overraskelseselementet. Jeg kan godt lide, at lade det være op til ham og han har aldrig organiseret en dårlig tur. Vi er stadig ligesom nygifte, fortæller Elaine Houghton.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Vi kræver ikke Kasper Hjulmands afgang, men ...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: