'Du må ikke være nøgen på toilettet!'

Topløs kineser får den thailandske regering til at lave video, der fortæller turister, hvordan det forventes, at de opfører sig i offentligt rum, når de besøger landet

Selvom det vrimler med yderst letpåklædte kvinder i Thailands Red Light gader, er det faktisk forbudt at være afklædt i det offentlige rum i Thailand, og offentligt nøgenhed bliver af mange thailændere betragtet som fornærmende. Sidstnævnte er blevet tydeligt, efter at et billede taget på et offentligt toilet i Bangkoks Internationale Lufthavn har spredt sig på nettet.

Se også: Her er USA's bedste stripklubber

Billedet, der viser en kvinde, som smider blusen foran spejlet på toilettet (hun er i gang med at skifte tøj og bliver i processen topløs), har skabt forargelse i det forholdvis blufærdige land. Og denne forargelse har resulteret i, at den thailandske regering nu laver en instruktionsvideo, der fortæller turister, hvordan det er forventet, at man opfører sig i det offentlige rum i Thailand. Det skriver Daily Mail.

Se også: De bedste lande at gå på Tinder

Videoen skal understrege, at forbudet også gælder i offentlige rum, som ellers er relativt private – f.eks. toiletter. Den bliver animeret (måske så der ikke bliver noget reel nøgenhed) og kommer til at være på kinesisk, da det er blevet antaget, at kvinden i videoen er kineser. Sidstnævnte er dog ikke bekræftet.

Se også: Disney World kåret som mest romantisk sted at fri

Billedet af den topløse kvinde, som har spredt sig på nettet, har også skabt forargelse uden for Thailand. Men ikke over kvindens nøgenhed. I stedet er der forargelse over, at billedet er blevet taget i det hele taget.

40 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere