Dyr dumhed: Ungt par sendt retur efter 30 minutter i ferieparadis

Et britisk par nåede lige akkurat til lufthavnen i Grækenland, før de blev sendt direkte tilbage til London med røde kinder

Kimberley Floyd og Lewis Mundy fik ikke meget ferie for pengene, da de blev sendt direkte retur til England, da de landede i Grækenland. Foto: Ritzau Scanpix
Kimberley Floyd og Lewis Mundy fik ikke meget ferie for pengene, da de blev sendt direkte retur til England, da de landede i Grækenland. Foto: Ritzau Scanpix
Følg Ferie

De fleste af os dobbelttjekker, at vi har vores pas med os, når vi skal ud at rejse, men selvom man måske tænker, at det er vigtigst at have det, inden man tjekker ind og boarder flyet, så kan det også være en god idé lige at trippeltjekke, at man stadigvæk har det, når man stiger af flyet.

Et ungt britisk - og glemsomt - par lavede nemlig den dumhed at lægge deres pas i sædelommen foran sig, da de i juni satte sig godt til rette på flyet mod den græske ferieø Kos, hvilket de derefter havde glemt alt om, da de landede i Grækenland.

Og da flypersonalet efterfølgende ikke kunne finde passene efter en gennemgang af flyet, blev parret 30 minutter efter landing sendt direkte hjem igen uden så meget som at have sat fødderne uden for lufthavnen i ferieparadiset.

Det skriver Daily Mail.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Det unge par så frem til at sole sig i solen på Kos, men må nu nøjes med at holde ferie i England. Foto: Jonas Olufson
Det unge par så frem til at sole sig i solen på Kos, men må nu nøjes med at holde ferie i England. Foto: Jonas Olufson
 

Flyselskab annullerer over 2000 flybilletter: De var for billige

15.000 kroner dyrt hotelophold spildt
Ikke nok med at det britiske par ved navn Lewis Mundy og Kimberley Floyd - begge 27 år - derfor gik glip af deres længeventede ferie i det græske ferieparadis, så mistede de også de 1800 pund (15.000 danske kroner), som de havde betalt for opholdet på hotellet 'Akti Hotel'.

- De (lufthavnspersonalet, red.) var ligeglade. De gav os bare et boardingkort og smed os på det næste fly tilbage. Vi havde intet valg - det var frygteligt, siger Kimberley Floyd til det britiske medie og fortsætter:

- Det var meningen, at vi skulle sole os i Grækenland, men i stedet endte vi i (London, red.) Stansted. Vores pas er ikke til at finde, og vi har ikke fået nogen hjælp eller nogen form for kompensation. Vi har gjort alt, vi kunne, men alle er ligeglade, siger hun og påpeger, at parret følte sig dårligt behandlet af flypersonalet:

- Det var et mareridt. De sørgede for at have folk rundt om os for at sikre, at vi ikke gik væk. Folk omkring os kiggede på os, som om vi var kriminelle.

Rejseselskabet TUI afviser dog over for Daily Mail, at de kunne have håndteret situationen anderledes:

- Vi er kede af parrets sjældne oplevelse om bord på flyet til Grækenland, men da de ikke havde deres pas, kunne de ikke få lov til at komme ind i landet og måtte flyve tilbage til England, siger en talsmand og fortsætter:

- Efter at have kigget flyet grundigt efter blev deres pas ikke fundet, og vi vil gerne minde rejsende om, at de skal sikre sig, at de har alle deres personlige ejendele med sig, når de forlader flyet, da deres ejendele er deres eget ansvar.

Ung dansk atlet stoppet i Irland: Havde ikke forældresamtykke

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksen slipper med skrækken og lader andre tage skraldet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind