EasyJets manglende ryglæn på flysæde går viralt

Flypassagers manglende ryglæn går viralt, men giver så bagslag for ham

Når prisen er lav, får passagererne nogle gange en ekstra overraskelse. Pr-foto
Når prisen er lav, får passagererne nogle gange en ekstra overraskelse. Pr-foto

Flybilletter fra lavpris-selskaber kan være et rigtig godt tilbud. Men de gode tilbud kommer også tit med nogle overraskelser - oftest skjulte omkostninger. Men i visse tilfælde også manglende ryglæn på flysædet.

Det oplevede Matthew Harris, da han skulle flyve med EasyJet fra London til Genève. Hans sidemands flysæde manglede ryglænet. Hvad gør den moderne mand? Han lægger selvfølgelig et billede af det ud på det sociale medie Twitter.

Billedet gik hurtigt viralt og har i skrivende stund over 20.000 delinger. Men det er især EasyJets svar til Matthew Harris, der har fået brugerne på Twitter til at rase. EasyJet bad ham nemlig om at slette billedet.

Se også: Rebecca fandt brugte trusser i flysædet

Passageren blev flyttet
Ifølge EasyJet blev passageren på det pågældende sæde uden ryglæn flyttet, da alle passagerer var boardet. Derfor var der ikke nogen passagerer, som sad på sædet, mens flyet var i luften.

Det fik hurtigt tonen til at ændre sig blandt Twitter-brugerne. I stedet kalder de nu Matthew Harris for en troll, der spreder falske nyheder.

Se også: Ryanair skal betale kæmpe bøde for vildledende bagageregler

Til sidst medgav Matthew Harris også, at kvinden blev flyttet. Men han udtrykker stadig bekymring over hændelsen.

- Man må undre sig over, hvor sikkert resten af flyet er. Det her var hendes sæde. Kvinden blev flyttet til et ekstra sæde, da flyet var boardet. Jeg er ikke sikker på, hvad der ville være sket, hvis flyet var fyldt, skriver Matthew Harris i et tweet.

Fly må gerne flyve med sæder, som er gået i stykker, så længe de ikke sidder løst, og ingen passagerer sidder på det.

Flyselskaber og forventninger stemmer ikke altid overens. Har du en god historie med en oplevelse på et fly, så hører Ekstra Bladet gerne fra dig.

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. sms-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

92 kommentarer
Vis kommentarer