Efter dybfølt interview: Nu bliver Brad Pitt mobbet

Selvom man er en stor filmstjerne, forbarmer internettet sig ikke over en. Det må selv Brad Pitt erkende efter sit seneste photo-shoot

Få sagen på 40 sekunder her. (Fotos: AP / SPLASH NEWS / GQ STYLE / RYAN MCGINLEY / PARAMOUNT PICTURES)

Sommerferien er ved at være over os, og det har fået Magasinet GQ til at lave et stort interview med Brad Pitt samt en billedserie af Hollywood-stjernen i de forskellige amerikanske nationalparker.

Interviewet i sig selv har fået ganske stor opmærksomhed, fordi det er første gang, at den 53-årige filmstjerne lader sig interviewe efter den dramatiske skilsmisse med Angelina Jolie.

Og selvom Brad Pitt i interviewet åbner op for yderst personlige emner såsom ensomheden efter bruddet, savnet af børnene samt sine problemer med alkohol, er det nu billederne, som det store samt altid dømmende internet fokuserer på.

Brad Pitt taler ud for første gang efter skilsmissen: Derfor gik det galt

På billederne i bladet kan man se Brad Pitt i lidt skøre positioner i nationalparker såsom Everglades, White Sands og Carlsbad Caverns, og det har folk altså udnyttet til at lave lidt sjov med stjernen:

One Direction-stjernen Harry Styles blev også blandet ind i drillerierne:

Stor opmærksomhed på skilsmissen
Brad Pitt har dannet par med Angelina Jolie siden 2004, men de blev først gift i 2014.

I september sidste år kom det frem, at parret skulle skilles på Angelina Jolies foranledning.

I forbindelse med skilsmissen blev Brad Pitt anklaget for at have opført sig voldeligt over for adoptivbarnet Maddox, men han blev senere renset af myndighederne.

Parret svor i januar i en fælles erklæring, at de ville holde skilsmisseforhandlingerne private.

Kim Kardashians fede ferie: Slåskamp, nøgne vejrmøller og en kæmpe dildo