Eks-cheerleader og model starter velgørenhed for jungle-dyr

24-årige Marlina Moreno har droppet karrieren som NFL-danser og model for i stedet at bruge sin energi og sine penge på at hjælpe udsatte dyr

Marlina Moreno bruger i dag det meste af sin tid med dyr i fokus.
Marlina Moreno bruger i dag det meste af sin tid med dyr i fokus.

I 2012 sagde Marlina Moreno sit job som NFL-cheerleader op for at tage ud for at se junglen. Naturen og dyrene i den stjal hendes hjerte, og nu har hun startet en velgørenhedsorganisation, som skal hjælpe eksotiske dyr i hele verden. Det skriver Daily Mail.

Marlina Morenos liv har siden det første besøg i junglen ændret perspektiv.

Ferie - 3. aug. 2015 - kl. 16:22 TV: Dyrepasser helt rolig, da giftig kobra stikker af under fodring

Tidligere brugte hun sin tid på at træne, så hun kunne følge med i cheerleading-rutinerne, når hjemmeholdet San Diego Chargers løb på banen, og til tider poserede hun foran kameraer – bl.a. til billeder, der endte i Sports Illustrated, og til reklamefotos for Nike.

 

Nu bruger hun i stedet sin tid på at skabe grundlag for det bedst mulige liv for dyr – bl.a. danser hun i weekenden på klubber, for at tjene penge til financieringen af sit projekt, Pink Monkey Media, som – i samarbejde med dyrevelfærdsorganisationer – producerer dokumentarfilm om vilde dyr.

Sådan bruger Marlina sine weekender.
Sådan bruger Marlina sine weekender.
 

Ved siden af sine rejser med dokumentarfilmholdet, som ofte bliver ganske primitive, og dansen på klubber, studerer Marlina også Bevarings-biologi på universitetet. Det er til tider hårdt, men den unge kvinde er ganske godt tilfreds.

– Vejen jeg har valgt over de sidste år har tilladt mig at forpligte mig til at kærlighed til dyr og at lave film – det har forandret mit liv. Det er et meget anderledes liv, men det er fantastisk, siger hun til Daily Mail.

Se også: Teenager i bikini overfaldet: Fik smadret ansigt af jernrør

Samtidig tilføjer kvinden, som betragter sig selv som en drengepige:

– Når jeg er i junglen uden make-up, er der ingen der forventer, at jeg danser halvnøgen omkring, når jeg kommer hjem. Og når jeg er hjemme, bliver folk oftest overraskede, når de finder ud af, hvad mit liv også består af. Det er interessant – folk forventer noget bestemt, når de ser en ung, pæn kvinde. De tror jeg går mest op i mig selv, er snobbet og materialistisk.

 

8 kommentarer
Vis kommentarer