'En elendig mor!': Nu forklarer den udskældte fly-passager sig

Hun blev svinet til og kaldt diverse skældsord, fordi hun sidste år lagde sit barn på gulvet i lufthavnen. Nu forklarer den udskældte mor, hvorfor hun gjorde det

En amerikansk kvinde blev udskældt for at være en 'elendig mor', fordi en fremmed delte et billede af hende på Facebook. Foto: Arkivfoto
En amerikansk kvinde blev udskældt for at være en 'elendig mor', fordi en fremmed delte et billede af hende på Facebook. Foto: Arkivfoto
Følg Ferie

Sidste år skabte et billede af en kvinde og et spædbarn ramaskrig verden over, fordi den dengang unavngivne kvinde havde lagt sit spædbarn på gulvet i lufthavnen, mens hun selv virkede til kun at fokusere på sin mobiltelefon.

Billedet blev delt på Facebook, hvor tusindvis af internetkrigere i den grad fik sendt alverdens skældsord og svinere mod kvinden, som blandt andet blev kaldt en 'uopmærksom og elendig mor'.

Du kan se billedet herunder:

Men selvom billedet viser hvad, der ligner en uopmærksom mor, er sandheden bag billedet en helt anden.

For første gang siden billedet kom frem, fortæller kvinden på billedet, Molly Lensing, nemlig, hvad der virkelig foregik før billedet blev taget, og hvorfor hun havde lagt sin yngste datter , Anastasia, på - dengang - to måneder fra sig.

Det gør hun til Today.com.

Klip går viralt: 75 flypassagerer bryder ud i sang

20 timer uden søvn
Billedet blev taget i lufthavnen i Colorado, USA i 2016, hvor Molly Lensing var på vej hjem fra Illinois sammen med sin lille datter. På grund af et computernedbrud hos flyselskabet Delta, var de strandet i forskellige lufthavne i mere end 20 timer.

- Anastasia havde siddet i sin babyslynge i mange timer. Mine arme var trætte, og hun havde behov for at strække sig. Jeg havde også behov for at kontakte min familie, som ikke forstod, hvor vi blev af, fortæller Molly Lensing til Today og fortsætter:

- Mit fly var forsinket, jeg havde ikke fået nogen søvn og var bange for, at mit barn vil glide ud af hænderne på mig, hvis jeg faldt i søvn.

Delte ferie-billeder med sine fans: Skuespillers hjem plyndret

Følte sig magtesløs
Molly Lensing havde ikke selv opdaget, at en fremmed havde taget et billede af hende og datteren, før billedet begyndte at dukke op på internettet et par måneder senere.

Da hendes ansigt ikke var blevet sløret på billedet, tog det ikke lang tid, før flere personer fandt ud af, hvem hun var, og svinerne begyndte at blive sendt direkte til hende.

Derfor frygtede hun især, at billedet ville skade hendes arbejdssituation som børnesygeplejerske. Heldigvis blev det ikke tilfældet, men selvom hun stadigvæk prøver at ignorere og glemme de kommentarer, der er kommet hendes vej, føler hun sig magtesløs over for de sociale medier.

- Jeg er magtesløs i forhold til internettet, men jeg ved, jeg er den bedste mor til mine piger, og jeg ved, jeg sætter pris på dem og opdrager dem så godt, som jeg kan, siger den amerikanske mor til tre.

Facebook-billedet, som sidste år startede shitstormen, er sidenhen blevet fjernet igen.

Bikini-modeller i modvind efter døds-orkanen: 'Selvglade narcissist!'

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Uduelighed er ingen hindring for millionløn
LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+