Endnu et flyselskab vil flyve til danskerfavorit

Ryanair stempler ind i kampen om rejseglade danskeres gunst med to ugentlige afgange til Mallorca

Ryanair er det fjerde flyselskab, der planlægger at flyve mellem København og Mallorca i højsæsonen. Arkivfoto: Oli Scarff/AFP
Ryanair er det fjerde flyselskab, der planlægger at flyve mellem København og Mallorca i højsæsonen. Arkivfoto: Oli Scarff/AFP
Følg Ferie

To 'Premium Sæson'-vaske på tanken, seks fastelavnsboller på et københavnsk bageri eller en flyrejse til Mallorca. Snart vil prisen være nogenlunde den samme, uanset hvilken af de tre kategorier du er mest til.

Det irske lavprisselskab Ryanair har nemlig besluttet at påbegynde flyvningen mellem København og Palma de Mallorca. Jordbærtærterne vil dog have overtaget fastelavnsbollernes plads i vinduesmontrerne, når det første fly letter 3. juli. 

Med beslutningen slutter Ryanair sig til en voksende gruppe af flyselskaber, der håber at kunne fragte danskere til den populære Middelhavsdestination til sommer. Også SAS, Norwegian og Vueling vil flyve mellem København og Mallorca i højsæsonen.

Det skriver Check-in.dk.

Billige flyselskaber slås om populær rute

Ifølge mediet stempler Ryanair ind i kampen om Mallorca-turisterne med en pris på 299 kroner pr. enkeltbillet. Hertil skal dog lægges bl.a. bagagetillæg. Hos Vueling koster en enkeltbillet med håndbagage 468 kroner 4. juli, mens man 19. juli kan komme afsted med Norwegian for 609 kroner, hvis man kan nøjes med taske under sædet.

De fire selskabers Mallorca-satsninger betyder ifølge Check-in.dk, at rejselystne danskere vil kunne vælge mellem 33 ugentlige afgange. Hos Ryanair vil man flyve to gange om ugen med relativt store fly, der har plads til 189 passagerer pr. afgang.

Udenrigsministeriet fraråder i øjeblikket alle rejser til Spanien pga. coronapandemien. Tager du alligevel afsted, skal du testes og isoleres i 10 dage, når du vender hjem. Et krav, der foreløbigt gælder frem til 5. april.

Siden 8. januar har myndighederne frarådet alle rejser til udlandet.

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind