Enhver mands mareridt: Davids testikel 'eksploderede'

Den britiske bedstefar David Worsley fik salmonellaforgiftning på ferien i Tunesien, hvilket sendte hans ædlere dele i et sandt smertehelvede

Det sagde 'bang', da David Worsleys testikel eksploderede. Foto: Peter Powell
Det sagde 'bang', da David Worsleys testikel eksploderede. Foto: Peter Powell
Følg Ferie

- Smerten var så voldsom, at jeg troede, jeg skulle dø.

Sådan lyder det fra den 59-årige britiske bedstefar David Worsley, der i 2014 blev ramt af en særlig afrikansk variant af salmonella under en ferie med sin hustru, Joanne, på ferieresortet Concorde Marco Polo Hotel i Hammamet i Tunesien.

Det skriver det britiske medie The Sun.

- Efter ferien hævede min testikel, så den var på størrelse med en grapefrugt og var så tung, at det føltes som om, den var lavet af glas. Jeg gik rundt og holdte dem hele tiden, fordi de var så tunge, siger David til mediet.

Bedstefaren fortæller endvidere, at han befandt sig i et sandt smertehelvede, alt imens hans venstre testikel fortsatte med at hæve til ti gange normal størrelse, før den ’eksploderede som en vulkan’:

- Den sagde bogstaveligt talt ’bang’. Da lægen så den efterfølgende, sagde hun, at det var som en eksploderende vulkan. Men det var så stor en lettelse, da den eksploderede, fordi smerten havde været så enorm.

Mor advarer mod populær ferie-trend: Syv-årige Theo kan være arret for livet

Sagsøger TUI
David Worsley var indlagt med smerter i de ædlere dele i 10 dage. Det var først dagen efter, han blev udskrevet fra hospitalet, at testiklen sprang. Han må nu nøjes med at gå rundt med én testikel, hvilket har påvirket ham mentalt, fortæller han The Sun:

- Det har helt klart påvirket mig psykisk. Det er en stor del af dét at være mand, som er væk.

Den britiske bedstefar har derfor valgt at sagsøge rejseselskabet TUI, som han havde købt ferien igennem. Det gør han, fordi han påstår, at en af TUI’s guider på feriedestinationen sagde, at han bare havde fået solstik.

- Det her er et af de værste ferie-helveder, jeg har set, siger Hannah Crosby, som er den advokat, der skal repræsentere David i retten.

The Sun har forsøgt at få en kommentar fra TUI, men de har ikke ønsket at kommentere sagen, da det vil være ’upassende på grund af det igangværende sagsanlæg’.

Mareridts-bryllupsrejse: Victoria nær død af edderkoppe-bid

Efter forgiftnignen måtte David Worsley ikke sove med sin hustru, Joanne, da han udgjorde en smittefare. Foto: Peter Powell
Efter forgiftnignen måtte David Worsley ikke sove med sin hustru, Joanne, da han udgjorde en smittefare. Foto: Peter Powell
 

Mere fra Ekstra Bladet+

Dem, der i sidste ende betaler regningen for det politiske svigt, er patienterne

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind