Er det her verdens dummeste feriebillede?

Et ukrainsk turistpar bliver svinet til for deres usædvanlige og livsfarlige feriebillede

Her kan du se, hvordan et fly letter så få meter over hovederne på folk, at de dukker sig, mens sandet hvirvler op og badehåndklæderne slynges afsted, da flyet tordner forbi. Video: Jukin (arkiv)
Følg Ferie

Badestranden Maho Beach i Caribien er blevet en turistattraktion, fordi man næsten kan røre flyene, der letter og lander i den nærliggende lufthavn Princess Juliana International Airport, og man derfor kan få foreviget ganske spektakulære billeder.

Det er dog ikke ufarligt at bevæge sig rundt på stranden, hvor badehåndklæderne letter, fordi flyene flyver så lavt, og så sent som sidste år mistede en kvinde livet på stranden, fordi hun kom for tæt på et fly, der var ved at lette.

Det kan du læse mere om her.

Det er dog alligevel bestemt ikke alle turister, der tager risikoen alvorligt, når de jagter 'likes' på de sociale medier, men desværre gav jagten på anerkendelse dog i den grad bagslag for et ukrainsk par, da de for nyligt forsøgte sig med en atypisk posering, netop som et fly lagde an til landing.

Billedet (og parret) er nemlig efterfølgende blevet svinet til af brugere på Instagram, som kalder stuntet for idiotisk.

Det skriver News.com.au.

På feriebilledet, der blev taget for en måneds tid siden, står den 25-årige kvinde ved navn Yuliia Nos på én hånd på hovedet af sin 36-årige kæreste, Oleg Kolisnichenko, mens man kan se flyet være så tæt på Yuliia Nos' fod, at man ikke begriber, at hun ikke kom til skade.

Se billedet herunder (artiklen fortsætter under billedet):

- Ekstremt dumt. Hvis flyet havde ramt hendes fod, ville hun aldrig være i stand til at gå igen. Hvor dum kan man være?, skriver en enkelt bruger på Instagram til billedet.

- Dumhed i sin fineste form, skriver en anden bruger.

Dansk ekspert advarede: Nu har kvinde mistet livet

Vidste ikke, hvor farligt det var
Det akrobatiske par, som i de seneste tre år har rejst rundt og taget billeder af deres spektakulære poseringer, har efterfølgende indrømmet, at de ikke vidste, hvor livsfarlig deres handling var.

- Stranden er virkelig farlig og spændende på samme tid. En masse mennesker tog billeder med et fly over hovedet på dem, men vi ville gerne lave noget rigtigt koldblodigt, siger Yuliia Nos til det australske medie og fortsætter:

- Efter et par forsøg lykkedes det os at gøre det, mens et fly landede, men vi troede ikke, at det var så stort og så tæt på os. Det ramte ikke min fod, men jeg mærkede luften fra flyet og mistede balancen. Det var først bagefter, at jeg indså, hvor farligt det egentlig havde været.

Her kan man se, hvor tæt flyene kommer på badegæsterne, når de lægger an til landing. Foto: St. Martin Tourism Bureau/AP
Her kan man se, hvor tæt flyene kommer på badegæsterne, når de lægger an til landing. Foto: St. Martin Tourism Bureau/AP

Strandgæster står klar til at tage billeder af fly, der letter og lander. Foto: Judy Fitzpatrick/AP
Strandgæster står klar til at tage billeder af fly, der letter og lander. Foto: Judy Fitzpatrick/AP

Flyver så lavt at badehåndklæderne letter

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvordan synes Mette Frederiksen selv, det går?